Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a Ty co nam tak jedziesz od rana malenkaNie znalazłam w odpowiedziach Tygryska nic na moje pytanie wię nie szukajcie.
Pewnie nawet moje pytanie zostało niezauważone w tym wszystkim.
Za nie długo zacznę chyba do Was na PW pisać bo tu nic się nie da znaleźć a i wy często omijacie zadane pytania
na rzecz pisania o lodach waniliowych.
W takim momencie najlepiej byłoby założyć Czata dla Mamusiek Grudniowych .
Tygrysku jak zaraziła się Gosia Sepsą ?????
Proszę odpisz mi na PW bo za kilka godzin nie znajdę twojej odpowiedzi.
??pytanie zostalo jak najbardziej zauwazone,ale czasem czasu brak zeby od razu usiasc i na nie odpisac,wiesz jak to przy maluchu jest co nie;-)?Nie znalazłam w odpowiedziach Tygryska nic na moje pytanie wię nie szukajcie.
Za nie długo zacznę chyba do Was na PW pisać bo tu nic się nie da znaleźć a i wy często omijacie zadane pytania
a tu to taki bardziej luzne tematy przynajmniej ja tak uwazam.Landryneczko w zupełności się z Tobą zgadzammoim zdaniem i sepsie i innych chorobach dzieciecych powinno sie pisac na opiecea tu to taki bardziej luzne tematy przynajmniej ja tak uwazam.

Nie znalazłam w odpowiedziach Tygryska nic na moje pytanie wię nie szukajcie.

ZUS przysłał pismo do mojego zakładu pracy ze beda kontrolować moje chorobowe w czasie ciąży i prawo do zasiłku macierzyńskiegoSawka ale jak kontrolować????/ w jakim sensie???
a to dla tego ze i ja i moja szefowa mamy takie samo nazwisko... kontrola będzie juz w przyszły wtorek... aż mnie brzuch ściska z nerwów...