reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ZUS przysłał pismo do mojego zakładu pracy ze beda kontrolować moje chorobowe w czasie ciąży i prawo do zasiłku macierzyńskiego:baffled: a to dla tego ze i ja i moja szefowa mamy takie samo nazwisko... kontrola będzie juz w przyszły wtorek... aż mnie brzuch ściska z nerwów...

Sawka, myślę, że nie ma co na zapas się martwić. Nie taki diabeł straszny jak mówią.

Witajcie mamuśki :-)

mamusia, kokusia, kana, lilac, blizniaki-Oluś dziękuję cioteczkom za życzenia i przesyła buziaki (troszkę zaślinione, bo produkcja śliny w toku...)

A my dzisiaj idziemy a szczepienie-czekają nas dwa ukłucia, bo oprócz żółtaczki trzecia dawka pneumokoków. Napiszę coś więcej jak wrócimy-Tobie tygrysku też apropo tego szczepienia na pneumo.

lilac-poszukam Cię na nk, jakby coś to Patrycja K. to ja :-D

tak tak bo ja to Patrycja L.:-D

widze ze tu dzis Kaneweczka ster przejela:-D:-D
Dziewczyny,a ja zwariowalam,chlop w domu drugi dzien,mowi ze w koncu sam sobie panem,wiec niewiadomo ile to jeszcze potrwa:szok::szok::-D:-D
Moj rytm dnia zaburzony,nie wiem za co sie lapac,jak ciezko babie dogodzic:sorry::-D
najlepsze zyczenia dla Olka i Alana,samych wesolych bajek,smacznej kaszy i wyluzowanych mamulek;-)!!

i ja dolaczam sie do zyczen naszych malych skarbow:-):-):-)

kurcze i moj chlop w domu nie dosc ze mnie o 9 obudzil bo spac nie moze :wściekła/y:to i dziecko obudzil z ranca jak szed do wc :no:
teraz czekam az mi kawe przyniesie :-D:-D

to wy tak dlugo spicie...??????????:szok::szok::szok: tylko pozazdroscic:tak::tak::tak:

Mamuśki wrzuciłam nas troszkę w galerie.....zobaczcie jakiego baluna Mari dostała wczoraj:p hahahah :-D:-D:-D

prosilam naszego szeryfa o pozwolenie na wglad do galerii ale bez odzewu.....:-(:-(
ta galeria to tam gdzie mam na samym dole album zamkniety tak?;-);-)
moze ja slepa jestem?????

Nie znalazłam w odpowiedziach Tygryska nic na moje pytanie wię nie szukajcie.
Pewnie nawet moje pytanie zostało niezauważone w tym wszystkim.
Za nie długo zacznę chyba do Was na PW pisać bo tu nic się nie da znaleźć a i wy często omijacie zadane pytania
na rzecz pisania o lodach waniliowych.
W takim momencie najlepiej byłoby założyć Czata dla Mamusiek Grudniowych .

Tygrysku jak zaraziła się Gosia Sepsą ?????
Proszę odpisz mi na PW bo za kilka godzin nie znajdę twojej odpowiedzi.

Kasiu spokojnie.
Ja tam wczoraj się uśmiałam na tych lodach.........waniliowych :-D

Wszystkiego Naj dla Alanka i Olusia :-):-):-)

Wy tu gadu-gadu a na mnie czeka prasowanie, wiec pa:-p:-p:-p

Ja nie prasowałam już z rok :-) Jak byłam w ciąży - przestałam prasować - męzowy sam sobie prasował a teraz dwa razy w tygodniu przychodzi moja mama a ona się relaksuje przy prasowanku :-) wiec zawsze wypijamy razem puszeczkę piwa, oglądamy jakiś filmik a w tym czasie mamcia prasuje :-) ehhhh za dobrze z nią mam :-D

u nas nocka do kitu....maly od polnocy budzil sie co pol godziny....o 2 wcial mleko...a potem zas co pol godziny pobudka,myslalm ze oszaleje...nic mu nie bylo bo jak tylko podchodzilam odwracalam na boczek to dalej cial komara....mysle ze to przez upal w domu....(on nienawidzi ciepla-jak tatek) tutaj w domu mamy 25 stopni....dla mnie do wytrzymania ale chlopy mi sie rozpuszczaja....rano tez pokwikal i po 4 godz aktywnosci zasnal mi na rekach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ja nie prasowałam już z rok :-) Jak byłam w ciąży - przestałam prasować - męzowy sam sobie prasował a teraz dwa razy w tygodniu przychodzi moja mama a ona się relaksuje przy prasowanku :-) wiec zawsze wypijamy razem puszeczkę piwa, oglądamy jakiś filmik a w tym czasie mamcia prasuje :-) ehhhh za dobrze z nią mam :-D

noooooooo.....to dlatego az sie lgniesz do prasowania:-D:-D:-D
ja tu jestem zupelnie jak paluszek....sama "se" nie wyprasuje to.....
chodze w wymietonych:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry