reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czytałam kochana.... tylko chodziło mmi o to ,ze jeszcze do konca sie nie obudziłas dlatego znikł Ci kawałek posta..... nie złosc sie .... ja zawsze widze cio piszesz....:-(:tak:
aha, no mowie ze dziś jestem mega zakręcona, ale to pewnie przez to moje przeziębienie, bo czuje sie fatalnie, a jeszcze mam o 10.00 ucznia, który chce przyjsc, bo mowilam ze jestem przeziebiona, ale jemu to obojetnie

reklama
Witajcie mamuśki :-)

mamusia, kokusia, kana, lilac, blizniaki-Oluś dziękuję cioteczkom za życzenia i przesyła buziaki (troszkę zaślinione, bo produkcja śliny w toku...)

A my dzisiaj idziemy a szczepienie-czekają nas dwa ukłucia, bo oprócz żółtaczki trzecia dawka pneumokoków. Napiszę coś więcej jak wrócimy-Tobie tygrysku też apropo tego szczepienia na pneumo.

lilac-poszukam Cię na nk, jakby coś to Patrycja K. to ja :-D

widze ze tu dzis Kaneweczka ster przejela:-D:-D
Dziewczyny,a ja zwariowalam,chlop w domu drugi dzien,mowi ze w koncu sam sobie panem,wiec niewiadomo ile to jeszcze potrwa:szok::szok::-D:-D
Moj rytm dnia zaburzony,nie wiem za co sie lapac,jak ciezko babie dogodzic:sorry::-D
najlepsze zyczenia dla Olka i Alana,samych wesolych bajek,smacznej kaszy i wyluzowanych mamulek;-)!!

Nio właśnie Mamuśka dołączam się do Bliźniaków i życzę szybkiego powrotu do zdrówka;)

Patrysia ja też bym chciała się dowiedzieć cosik o tych szczepieniach na pneumo.... będę dzwięczna za pomoc;* powodzonka na szczepieniu:)
marika%20085.jpg
marika%20084.jpg

Nio właśnie Mamuśka dołączam się do Bliźniaków i życzę szybkiego powrotu do zdrówka;)

Patrysia ja też bym chciała się dowiedzieć cosik o tych szczepieniach na pneumo.... będę dzwięczna za pomoc;* powodzonka na szczepieniu:)
marika%20085.jpg
marika%20084.jpg
Mariana na pneumokoks szczepili jak skonczyla cztery miechy,w dwie girki dostala dwa zastrzyki,ale godzine wczesniej miala przyklejone plastry znieczulajace i nawet nie bylo zle:-)

reklama
Dzieńdoberek:-):-):-)
kolejny raz wskakuje zeby cos wtracic i chyba w koncu mi sie uda bo Patuńka przysnęła
znów mnie oderwał telefon tym razem:eek:
oki jestem wiec

BUZIOLKI DLA OLUSIA I ALANKA

Mamusiu kuruj sie :tak: a uczniowi obojetne bo pewnie zabujany w Pani Profesor po uszy i jakze by mógł okazje do spotkania odpuscic :-p:rofl2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry