reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam

ciesze się że już śpicie bo można Was kochane babeczki nadrobić:-p:-D:-D.

Moja córcia zaczeła kaszleć, nie wiem co robić - czy iść z córcią do lekarza bo nie ma temperatury:-(, zobacze jak będzie jutro.

Marzycielko napisz kochana co u twojej mamusi słychać?
Kana i co z paczką?

boże boże.....nie wierze......druga.. :-) no i bym była pierwsza, gdyby nie inno czasowa Renia:))) kochana nasza zresztą.....:*:*:*

Witam mmauśki:*

Oj Reniu umówiłam się z mama m,ze czekamy do czwartku,a potem bedziemy działac....w czwartek mijaja dwa tyg od poprzedniej.....kurcze oszaleje....
Fajnie,ze do nas zajrzałaś..... tak żadko wchodzisz :zawstydzona/y:

u nas dzisiaj świetnie....malutka obudziła sie na cycka dopiero o 6:50 :szok::szok::szok: szok jakby mi dziecie podmienili:P i do tego nie ma duzo do nadrabiania....KOCHAM WAS;*

Witajcie dziewczyny.
Lilac przepaszam ale ostatnio pozmieniałam ustawienia i zupełnie o tym zapomniałam:zawstydzona/y:ale już się poprawiłam i wysłałam Ci zaproszenie:tak:

Qrde pogoda znowu do d* a przez to i mój humor:-(:-(

witajcie mamuśki:-D
u nas nocka w miarę spokojna, tylko ze Karolinka chciała sobie pogadać o 4.30:szok:, ale dobrze ze tylko 30min, no a ja już się rozkleiłam, przeziębiona na maksa, wiec nic mi sie nie chce. pogoda jak w pazdzierniku, wiec kisimy sie w domu:-(:-(:-(
milego dzionka laseczki:tak::tak::tak:
P.S dzis mi sie snila Madzienka, ale nic nie pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wczoraj tygrysek, ciekawa jestem kto jutro

Kana dzięki:tak: całe szczęście moje szczęścia juz wstały i właśnie słuchamy sobie " smerfne hity":tak::-)
A mój net dzisiaj zbzikował i większości stron nie mogę pootwierac:-(:wściekła/y:Dobrze chociaż że allegro i bb działają jako tako:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry