reklama

Grudniowe mamusie 2008

[
a co do zakupow to kupilam na sprube kilka sloiczkow hipp a malemu kaczke ktora ma wibracje i lazi :-D:-D:-D boi sie jej :-D:-D wogole mooje dziecko jakies nadal strachliwe kichnac nie mozn nadal bo placz ale jak on kichnie to wszytko ok i sie smieje:-D
siostra WIBRACJE??:szok::-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::-p[/QUOTE]

no wibruje i podskakuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zbereznico jednaaaaaaaaaaaaaaaa o czym ty myslisz to kaczuszka dla Alusia :-D:-D:-D:-D

reklama
Oj mamuśki widzę,ze tu nieźle się rozmowa kręci.....moja malusia już śpi...mamusia zaraz też idzie..jeszcze tylko kąpi kąpi i lulku.... tatusia już pewnie nie doczekam....a szokda:p hahhah ale kolacyjke ma zrobiona :-)

To zapraszam do mnie:tak: Marioal Biernat(Głuchowska) a tam już znajdziesz większośc grudniówek i nawet nasze fikcyjna konto którym zarządza Myszqa:tak:

kokusia - ja tam cię nie mogę znaleźć:no2::no2:, poprostu - nie ma żadnych wyników wyszukiwania :zawstydzona/y:- a to dzi......srwo tak wolno u nas dziala, że tracę motywację:sorry2:. Może da się w drugą stronę: Lidia Czajka.

Oj mamuśki widzę,ze tu nieźle się rozmowa kręci.....moja malusia już śpi...mamusia zaraz też idzie..jeszcze tylko kąpi kąpi i lulku.... tatusia już pewnie nie doczekam....a szokda:p hahhah ale kolacyjke ma zrobiona :-)

moj jak codzien padl o 20 starszy smerf oglada jakis film a ja sie nudze ziolka se parze co bym moze usnela kolo 24:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry