mamusia2008
mamusia Karolinki
no co ty, on futruje mnie kielichem tylko wtedy kiedy mam być łatwiejszaniech On Ci lepiej kielicha da a nie miodem Cię karmi;-)
Agaciu ale że co? Że burza będzie?;-);-);-)
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no co ty, on futruje mnie kielichem tylko wtedy kiedy mam być łatwiejszaniech On Ci lepiej kielicha da a nie miodem Cię karmi;-)
Agaciu ale że co? Że burza będzie?;-);-);-)
![]()

Kokusia tych truskaweczek zazdroszczeAgaciu ale że co? Że burza będzie?;-);-);-)
![]()

Pewnie zaraziłaś się od Karolinki.
Dziewczyny a co w tym złego że matka chce albo musi wrócic do pracy? Sama mam czasem takie myśli i pewnie gdymym miała prawo jazdy to bym się nie wahała a tak to na tym moim wysranówku to niebyłoby mnie cały dzień w domu więc narazie potulnie siedzę
no co ty, on futruje mnie kielichem tylko wtedy kiedy mam być łatwiejsza![]()

Zuzka ma taki katar że mi się wczoraj wieczorem zaczęła dusić! Masakra, nie wiedziałam co mam robić... w końcu ją przerzuciłam do góry nogami i klepałam po pleckach az zwymiotowała tą całą flegmę co jej do gardła spływała. Ile ja się strachu najadłam! I do tego sama w domu...
Byłyśmy dziś u lekarza i stwierdziła że to tylko katar jak na razie na szczęście... ale i tak bidulka ma ciężko oddychać
Dzięki!
A za co was mają wsadzic ???...bo przegapiłam.....
ode mnie no i od Wiktorka oczywiście. Niech nam słoneczko szybciutko zdrowieje.moj Marian tez pewnie po tym weekendzie mialby brata,albo nawet trzech na raz....gdyby nie cerazette.......pogodzilismy sie doglebnie![]()
większy efekt po takiej kłótni, ale ja zbereźnica
beciaczek.,lilac, k.a.j.a nie mam was na nk....chetnie poogladam Was czarownice![]()

Laseczki moje poszlam na z moimi skarbami na miato bylismy na lodach zjadlam loda i odrazu glowa przestala bolecwidac slodkiego mi brakowalo
Kajunia widze ze sie wybierasz i wybierasz na ten spacerek
![]()
buhaha, rany, mojego dopiero 3 dzień w domu nie ma a mnie juz takie myśluny po głowie chodząDziewczyny a ja mam jakiegos doła;(( Nic sie nie stało wszystko okej nie wiem co mi jest:--
-(

od razu przejdzie, hihi
Beciaczek zalezy jeszcze jakiego loda

nie, no zbereźnice jedneAle Julka dziisaj wczesnie odpadla dostala cyca wykąpalam ją i nawet nie zdązyla sie z tatusiem pobawic zasnęla o 20Beciaczek zalezy jeszcze jakiego loda
![]()

;-);-)Mami nie lubisz lodównie, no zbereźnice jedne;-);-)

???......................waniliowych