reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Lilac zaprosiłam Cie na naszej klasie do siebie:))))) jak nie masz nic przeciwko:) Karolinka P. to ja:))) :tak::-)

Landrynko moja tez wcześniej chodziła o 20 zawsze,ale ostatnio cosik jej sie poprzestawiało.....i teraz idzie okolo 21:10.... oki ja tez zmykam...

BUZIACZKI i do juterka;*:-)

Cześć wszystkim bezlistosnym mamuśkom :-) Czytam i czytam i czytam i normalnie końca nie ma!
I znowu jestem nie bardzo w temacie na wieczór...

Ale powiem tak: dzisiaj na dzień dziecka moje dzieci mnie wykończyły :rofl2: Dobrze, że chociaż spać poszły wyjątkowo wcześnie, ufff

Wszystkiego najlepszego wszystkim maluszkom - aby beztroskie dzieciństwo trwało jak najdłużej :-):tak:

Dziewczyny wybaczcie że nie bardzo się teraz udzielam, ale siedzę nadal u babci i nie bardzo mam czas, a druga sprawa że jak już mam czas to na myśl o włączeniu tego kompa coś mnie strzela, takiego muła to ja jeszcze nie widziałam. Chyba moje atari z wczesnego dzieciństwa było szybsze :baffled::baffled: Ale wieczorkiem na chwilę go jednak włączam żeby chociaż zerknąć co tam u Was :tak:
U nas w porządku, tylko pogoda niezbyt się udała. A mężuś z domku melduje że remoncik posuwa się do przodu :tak: W niedzielę wracamy :-)

my tez sie odmeldujemy,do jutra laseczki!!ps Justa,Ty idz meza zbalamuc gawedziarko, bo jakas chcica wieje masakryczna:-D:-D:-Dmoja Landryna o kaczuszce dla ziecia mego,a Justa o wibracjach niewiadomo jakich:szok::szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry