lilac23
Fanka BB :)
brzydula ma niestety przerwe wakacyjna.Ocho Wy chyba teżDobra to ja zmykam na Brzydulę;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brzydula ma niestety przerwe wakacyjna.Ocho Wy chyba teżDobra to ja zmykam na Brzydulę;-)
To zapraszam do mnieTak myślałam, ale ja tam tak rzadko zaglądam, że aż wstyd. Nawet nie wiem jak ta inicjacia się tu odbywa
![]()
Marioal Biernat(Głuchowska) a tam już znajdziesz większośc grudniówek i nawet nasze fikcyjna konto którym zarządza Myszqa
jak to ?kochana, jaka brzydula, jus sie skonczyla

jest przerwa wakacyjnajak to ?![]()
To zapraszam do mnieMarioal Biernat(Głuchowska) a tam już znajdziesz większośc grudniówek i nawet nasze fikcyjna konto którym zarządza Myszqa
![]()
jak to u ciebie słoneczko, a u mnie niema?
kochana, jaka brzydula, jus sie skonczyla
jak to ?![]()
brzydula ma niestety przerwe wakacyjna.

a mówiłam przeprowadz się do mnie;-)
no teraz to już wiem:-(bo przełączyłam a tam Wesołowska![]()

JA WIEM, JA SŁYSZAŁAM.....masakra jakas...slyszalam ze jakies torunie wczoraj zwiedzaliscie???a tak z innej beczki,dziewczyny,slyszalyscie o tym samolocie co "zaginal"??

rewelacyjneDZiękujemy!!!!!!!!!! DZiękujemy!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!
Będę papuga i tez sobię taki strzele
W niedzielę mam chrzciny siostrzenicy więc zaszaleję :-)
Kupiłam sobie sukienkę OBJECT-NOWA-BOMBKA -GREY -SATYNA -SUPER -M (630783673) - Aukcje internetowe Allegro
i buci For You! obcasy /AH80635-8 yellow/ r.38 (637332307) - Aukcje internetowe Allegro
i do fryzjera idę w sobotę![]()
malutka ma drzemke.....a potem cycuś...