reklama

Grudniowe mamusie 2008

25 MINUT nikt nic nie napisal:szok::szok::szok::-D
Justa,wlasnie mialam sie pytac czemu nie dajesz zadnych zdjec do albumu...ale sie doczytalam o dostepie,co sie opierdzielasz:szok:dlaczego jeszcze sobie dostepu nie latwisz:evil:??

reklama
Madzienka a jaki masz ten olejek?? Zwykły eukaliptusowy?? Kropisz jej tym pościel czy jak?
Aha..zamówiłam to nosidełko:) Ale gdzie indziej bo mi zależało na czasie:) Zamówiłam takie:

Agatka mam taki zwykly, bo nie udalo mi sie kupic tego dla dzieciaczkow o ktorym na opiece ktoras z mam wspominala...kropie na pieluszke a pieluszke wieszam na karuzeli:tak::tak::tak:
Nosidelko bardzo ladne, mam nadzieje ze bedzie dobrze słuzylo:-):-):-)

Zuzia cudna!!!!

Kaja ty nawet nie wiesz co tam sie działo.....to znaczy ja też bez szczegółów,ale prawie brata zmajstrowali:p hahahhah :-D:-D:-D nawet krakac mi zabronili:P

Ja Wam dam brata, wy czarownice!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
bbbbbbbbrrrrrrrrrr,a ja mialam isc na spacer ale menz poszedl...a w ogole to zdecydowalam ze wracam do pracy od wrzesnia,na dwa miesiace,zeby nie zdziczec...a z mala mojego siostra zostanie,a od listopada znow ja:-)

reklama
:-D:-D:-D
ale tak serio,to widze spora roznice miedzy mna jak bylismy w polsce,i bylam tak wspomagana przez wszystkich...a soba siedzaca ciagle w domu,kura domowa tak zwana....i dlatego wroce do pracy,na dwa miesiace,naladuje akumulatory i z nowym usmiechem wroce na "macierzynski"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry