reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A ja się wam wtrące i powiem, że nie zdziczałam. Z dzidziem i muzeum czasem zwiedzę, z kumpelami się spotkam jak czas mają. Jak taki mały to w niczym nie przeszkadza. I strasznie, okropnie żałuję, że do pracy trza iść. Dlatego do września to i urlop i zwolnienie wykorzystam, bo serducho mi pęka że mam go zostawić....:-(:-(:-(:no2::no2::no2:

A ja się wam wtrące i powiem, że nie zdziczałam. Z dzidziem i muzeum czasem zwiedzę, z kumpelami się spotkam jak czas mają. Jak taki mały to w niczym nie przeszkadza. I strasznie, okropnie żałuję, że do pracy trza iść. Dlatego do września to i urlop i zwolnienie wykorzystam, bo serducho mi pęka że mam go zostawić....:-(:-(:-(:no2::no2::no2:
o boze jak jakas wyrodna matka sie czuje...:baffled:

kochana, dobrze ze masz z kim sie spotykac, my jestesmy z mezem sami, do jednych rodzicow 200km, do rugich 500km, juz nie wspominam o znajomych, bo mam ich mnostwo, ale u sibie w domu, a nie tutaj gdzie teraz mieszkam

Myszqa, odpisuje na posta w sprawie szamponu koloryzującego ;-):tak: a więc firma Palette nr 17 średni brąz, teraz znowu mam inny kolor (okropny), wyglądam tragicznie, kupiłam ciemniejszy kolor i ten szampon co zmywa się dopiero po ok. 24 myciach :-(:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DZiękujemy!!!!!!!!!! DZiękujemy!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!

Będę papuga i tez sobię taki strzele :-D
W niedzielę mam chrzciny siostrzenicy więc zaszaleję :-)

Kupiłam sobie sukienkę OBJECT-NOWA-BOMBKA -GREY -SATYNA -SUPER -M (630783673) - Aukcje internetowe Allegro

i buci For You! obcasy /AH80635-8 yellow/ r.38 (637332307) - Aukcje internetowe Allegro

i do fryzjera idę w sobotę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry