Agacia82
Mami :)
Myszqa a co ty z Jasiem zrobiłasKokusia to ja mogę Ci pielić w ogródku :-)
, że znami tutaj jesteś ?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myszqa a co ty z Jasiem zrobiłasKokusia to ja mogę Ci pielić w ogródku :-)
, że znami tutaj jesteś ?Ja nie prasowałam już z rok :-) Jak byłam w ciąży - przestałam prasować - męzowy sam sobie prasował a teraz dwa razy w tygodniu przychodzi moja mama a ona się relaksuje przy prasowanku :-) wiec zawsze wypijamy razem puszeczkę piwa, oglądamy jakiś filmik a w tym czasie mamcia prasuje :-) ehhhh za dobrze z nią mam![]()
O Lilac widzę że Wasze drzewko juz rośnie![]()
dzięki kochana za radeA Ty mi sie kuruj kochana!!!walnij sobie grzanca z wieczorka i do wyrka;-)A jutro bedziesz naprawiona:-)
tak, już zabujani, ech dziewczyno, jakie myśli tobie chodzą po głowieDzieńdoberek:-):-):-)
kolejny raz wskakuje zeby cos wtracic i chyba w koncu mi sie uda bo Patuńka przysnęła
znów mnie oderwał telefon tym razem
oki jestem wiec
BUZIOLKI DLA OLUSIA I ALANKA
Mamusiu kuruj siea uczniowi obojetne bo pewnie zabujany w Pani Profesor po uszy i jakze by mógł okazje do spotkania odpuscic
![]()
właśnie poszedł sobie, ale dziś ledwo dałam rade, po prostu nie miałam siły, ale mówi ze jutro tez przyjdzie i pojutrze, wykończy mnie facetO mamuska juz ucznia pozegnała :-)
Myszqa a co ty z Jasiem zrobiłas, że znami tutaj jesteś ?

i ja, ja mam uczulenie na żelazko-hihihiJa nie znoszę. Mogę na szmacie jechać podłogę na kolanach myć, wszystko zrobię ale jak mam poprasowac - brrrrr od razu mnie bolą nogi, głowa, kręgosłup - normalnie mam uczulenie![]()

i jeszcze Fifi Tygryskowej rowniez:-):-)