reklama

Grudniowe mamusie 2008

Spał :-) A ja mam w domu posprzątane i obiad gotowy :-)
Ale już skończyło się siedzenie przy kompie - mój budrys się obudził :-D
Wróce za 2-3 godziny jak uśnie :-D
A widzisz ... :-D a ja siedze na bb ... a w domu bałagan ze się o wszystko potykam. ..ale miałam szczere checi cos zrobic, tylko ze juz nici z chęci bo mały się obudził :-D

reklama
Kokusia to ja mogę Ci pielić w ogródku :-)
Myszqa to jak się wreszcie wypogodzi to zapraszam:tak::-D

No moja niestety ubzdurała sobie że to ja relaksuję się przy prasowaniu:)

Agatkas kiedys moja ciotka sobie ubzdurała że ja to uwielbiam zmywac i zawsze jak przyjeżdżała to mi w prezencie zmywaki przywoziła:baffled: a ja wolałam cukierki jak reszta rodzeństwa:rofl2::crazy:

Witajcie

Jaka jaz dzisiaj chora jestem, zeby tylko mały ode mnie nie złapał :-(. Gardło mnie boli, nos zapchany , a głowa to mi peka.

Kurde dziwczyny ja juz się tak uzalezniłam od bb, ze szok. Naczynia leżą w zlewie , pranie juz do mnie przemawia, w chacie brud a ja siedze na bb. Mały spi to chyba powinnam coś zrobic nie? :eek::sorry:
witaj w klubie, ja tez chorutka jestem, wiec dużo zdrówka życzę tobie, a naczynie poczeka:-)moj powiedział, ze mam dziś nic nie robić, ze on pozmywa

T jeszcze raz MIŁego.... życzymy, bo Kubuś się zbudził wiec idziemy podchody do żłobka zrobić. Nie wiem, na kolanach uklęknę żeby nas przyjeli albo co...

I kto tu wyrodna matka jest????????????????????;-)

reklama
witaj w klubie, ja tez chorutka jestem, wiec dużo zdrówka życzę tobie, a naczynie poczeka:-)moj powiedział, ze mam dziś nic nie robić, ze on pozmywa
Dziekuję, tobie równiez zycze zdrówka. Ale masz fajnie z tym swoim chłopem, mój to nawet tak nie pomysli a co dopiero powiedziec. Jeszcze sobie jutro jedzie do Krakowa na dwa dni negocjowac umowy :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry