reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No a moj misiek to jeszcze mi na złośc zawsze robi i specjlnie dorzuca do ognia... bo sie wkurza,ze mnie deneruja np takie a nie inne głupoty....

ale jakby nic nie mówił to pewnie też by Cie wkurzał:tak:tak jak ten mój mnie. Ja tu chcę się pokłócic jak cywilizowany człowiek a on wychodzi mówiąc że jak mi przejdzie to pogadamy:angry::laugh2:

uciekam juz z pracy do domku :-D
u nas jest dzis taka piekana pogoda ze zaraz pójde z Nuśką na spacerek:-)
widze że wy o prasowaniu... i ja niestety tez nie lubie pracowac i zawsze przekładam tą czynność "na jutro" aż uzbiera mi sie taka kupa że musze stac i prasowac ze dwie godziny:tak::sorry:

no wiec zamowilam dwie szmatki z esprit.....ale niekoniecznie chcialam o tym powiadamiac mojego kochanego meza,bo przeciez trzeba oszczedzac na budowe...A przeciez baba musi wygladac,prawda;-)?No i wiedzialam ze dzisiaj albo jutro przyjdzie...a on bach mi wczoraj niespodzianka-wolne sobie na tydzien zrobil...firma pracuje a szef ma wolne:baffled:...No to ja go kole 11 do ojca,za miasto wyslalam zeby skleil raczke od takiej maszynki....I latam od okna do okna na listonosza wygladam:szok::-Di na parking czy nie przyjechal...Dzwoni ze juz jedzie,jedno auto pod domem,a on drugim pojechal...No to mysle sobie,jestem ugotowana:eek:To mowie mu,zeby nie jechal tylko akumulator lepiej podladowal,bo cos ostatnio jakby strajkuje:sorry:I dalej latam po oknach...Ale juz spoko,listonosz dotarl,moze wracac i maz do domu;-)Ale to brzmi,listonosz byl,moze wracac i maz:baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D
skąd ja to znam :-D:-D:-D

No to niezle Cię wzieło:-(
Kładz się do wyrka i duuuuużo odpoczywaj to szybciej się wykurujesz. A bierzesz jakieś leki?
biorę tantum verde na gardziołko, no i non stop ta herbata z miodem, mężulek zrobił cały termos tego super napoju, beeeeeee, a mi się nie chce ani jeść, ani pic, ale musze, bo juz dzwonil i pytal czy wypilam. goraczki nie mam, ale z nosa tak leje, jak z krana
jak mam kłaść sie do wyrka, jesli to moje cudo nie chce spac, turla sie po podlodze i smieje sie na cale mieszkanie

biorę tantum verde na gardziołko, no i non stop ta herbata z miodem, mężulek zrobił cały termos tego super napoju, beeeeeee, a mi się nie chce ani jeść, ani pic, ale musze, bo juz dzwonil i pytal czy wypilam. goraczki nie mam, ale z nosa tak leje, jak z krana
jak mam kłaść sie do wyrka, jesli to moje cudo nie chce spac, turla sie po podlodze i smieje sie na cale mieszkanie
Napewno możesz brac jeszcze rutinoscorbin i witaminę C.
To wez ją ze sobą do łóżka i daj jakieś zabaweczki. Ona jest tak grzeczniutka że napewno pozwoli mamusi trochę się polenic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry