kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
no wiesz mężuś powiedział nic nie robić, wiec nie robię, ale chyba pójdę pranie rozwiesić, bo samo nie chce się rozwiesić
No jak masz nic nie robic to znaczy nic

a pranie Andrzej rozwiesi jak wróci

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiesz mężuś powiedział nic nie robić, wiec nie robię, ale chyba pójdę pranie rozwiesić, bo samo nie chce się rozwiesić

a pranie Andrzej rozwiesi jak wróci

nie no nie będę już taka nie dobra:-)No jak masz nic nie robic to znaczy nica pranie Andrzej rozwiesi jak wróci
![]()
Nou mnie to moze nie depresja .....ale nerwus to na pewno....ja ogólnie jestem podatna...moja mamusia wiele lat walczyła z nerwicą....i chyba przesżło na mnie....serio..... ale stram sie akurat w tej kwest nie byctaka jak ona...kanus, ja ostatnio cały czas jakaś nerwowa jestem, i w ogóle powoli wpadam w depresje![]()

chociaz ostatnio kiepsko mi idzie....nie no nie będę już taka nie dobra:-)
ale jaka niedobra? Ty poprostu sumiennie wyzwiążesz się z zaleceń mężowego
ja myślę ze u mnie ta nerwica to skutek uboczny od siedzenia w domuNou mnie to moze nie depresja .....ale nerwus to na pewno....ja ogólnie jestem podatna...moja mamusia wiele lat walczyła z nerwicą....i chyba przesżło na mnie....serio..... ale stram sie akurat w tej kwest nie byctaka jak ona...chociaz ostatnio kiepsko mi idzie....
![]()
aha, no takale jaka niedobra? Ty poprostu sumiennie wyzwiążesz się z zaleceń mężowego
![]()
Kanusia ja też należę to tych nerwusków i często drę się bez powodu ale moja rodzina już nauczyła się nie zwracac na mnie wtedy uwagi a sama na siebie drzec sie przecież nie będęNou mnie to moze nie depresja .....ale nerwus to na pewno....ja ogólnie jestem podatna...moja mamusia wiele lat walczyła z nerwicą....i chyba przesżło na mnie....serio..... ale stram sie akurat w tej kwest nie byctaka jak ona...chociaz ostatnio kiepsko mi idzie....
![]()
agacia, moja dziś tez nie chce spać, jak się obudziła o 7.30, to spala jeden raz od 12.00 do 12.30, a tak cały czas turla się po podłodzeJa tez jestem, ale jakos taka nietomna. Nie mogę zadnej decyzji podjąc, normalnie siedze i mysle co tej małej kupic, i jeszcze muszę przelewy porobic za zakupy c porobiłam ( szczegół ze ten mój mnie zabije), mały nie mógł usnąć a jak usnął to co chwilę się budzi. No normalnie masakra.
hahaah nio to by śmiesznie wyglądałoKanusia ja też należę to tych nerwusków i często drę się bez powodu ale moja rodzina już nauczyła się nie zwracac na mnie wtedy uwagi a sama na siebie drzec sie przecież nie będę