Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to do później:-)a teraz lecimy na rejony powietrza zazywac:-)do pozniej mamulindy moje!!
a jak ja miałam to mimo że była na wsi to nawet nie zadzwoniła pinda jedna
i co tylko my z kokusia zostałyśmy tutaj????????właśnie zadzwoniła moja kochana siostrunia i zdziwiona że jej życzeń z okazji urodzin nie składama jak ja miałam to mimo że była na wsi to nawet nie zadzwoniła pinda jedna
Kaja miłego zażywania powietrza. Ja mogę sobie co najwyzej tylko okno otworzyc bo takie szarugi chodzą że strach z domu wyjśc:-(

pekne zaraz..... dobrze ,ze mała wypiła soczek marchewkowy i poszła lulu....:-d:-d:-dnie nie nie..... Jeszcze ja przekleta tutaj jestem...
Jestem dzisiaj taka jakas nerwowa.....mała płakała płakała...myślałamz,e szlak mnie trafi....dupek pojechał do pracy...jeszcze się z nim na dowidzenia pokłuciłam.....Pekne zaraz..... Dobrze ,ze mała wypiła soczek marchewkowy i poszła lulu....

no wiesz mężuś powiedział nic nie robić, wiec nie robię, ale chyba pójdę pranie rozwiesić, bo samo nie chce się rozwiesić:-) widac tylko nam się nudzi w domu
Właśnie zniosłam sobie ze strychu zachomikowane gazetki dotyczące żywienia maluchów czyli co dokładnie w którym miesiącu bo albo jestem ciapa i nie umiem szukac albo tego o co mi konkretnie chodzi nie ma na necie