reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jestem Jestem :-) Dziewczyny mam pytanie napisze tu bo na opiece zadko kto odpisuje kupilam dziisaj malej kleik moge jje tak podac go z miseczki łyzeczką??:-p

ja nie wiem nowosci nie wprowadzam bynajmniej nie do piatku :-p(wizyta u pediatry) a ty nei karmisz piersia nie powinnas zapytac pediatry kiedy i co mozesz podawac malej ja bez pediatry nic nie robie na wlasna reke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja nie wiem nowosci nie wprowadzam bynajmniej nie do piatku :-p a ty nei karmisz piersia nie powinnas zapytac pediatry kiedy i co mozesz podawac malej ja bez pediatry nic nie robie na wlasna reke
Zadzwonie pozniej do mamy ...ona mi powie..przeciez nic sie nie stanie od kleiku mysle:sorry: Ciekawe jak bedzie smakowal jak mala wstanie do damy:tak::-pa co jak karmie piersią nie moge dac kleiku???

reklama
Zadzwonie pozniej do mamy ...ona mi powie..przeciez nic sie nie stanie od kleiku mysle:sorry: Ciekawe jak bedzie smakowal jak mala wstanie do damy:tak::-pa co jak karmie piersią nie moge dac kleiku???

moim zdaniem powinnas skonsultowac z pediatra co i jak masz dawac :tak:ale to tylko moje zdanie... my tez tylko na piersi i maly do 6 miesiaca tylko jablko i gruszeczka i marcheweczka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry