mamusia2008
mamusia Karolinki
a ja?:-kochana,Ty mnie jeszcze nigdy w potrzebie nie opuscilas;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja?:-kochana,Ty mnie jeszcze nigdy w potrzebie nie opuscilas;-)
kochana,Ty mnie jeszcze nigdy w potrzebie nie opuscilas;-)

tylko lody
,szampan i truskawki
juz przerabialismy

Jestem Jestem :-) Dziewczyny mam pytanie napisze tu bo na opiece zadko kto odpisuje kupilam dziisaj malej kleik moge jje tak podac go z miseczki łyzeczką??hop hop jest tu ktos
justa jestesssssssssssa ta gdzie znow wcielo????
![]()

Jestem Jestem :-) Dziewczyny mam pytanie napisze tu bo na opiece zadko kto odpisuje kupilam dziisaj malej kleik moge jje tak podac go z miseczki łyzeczką??![]()
a ja i do mleczka i do zupekja kleik zawsze dodawalam do mleczka....
Jestem Jestem :-) Dziewczyny mam pytanie napisze tu bo na opiece zadko kto odpisuje kupilam dziisaj malej kleik moge jje tak podac go z miseczki łyzeczką??![]()
(wizyta u pediatry) a ty nei karmisz piersia nie powinnas zapytac pediatry kiedy i co mozesz podawac malej ja bez pediatry nic nie robie na wlasna rekeZadzwonie pozniej do mamy ...ona mi powie..przeciez nic sie nie stanie od kleiku mysleja nie wiem nowosci nie wprowadzam bynajmniej nie do piatkua ty nei karmisz piersia nie powinnas zapytac pediatry kiedy i co mozesz podawac malej ja bez pediatry nic nie robie na wlasna reke
Ciekawe jak bedzie smakowal jak mala wstanie do damy
a co jak karmie piersią nie moge dac kleiku???Zadzwonie pozniej do mamy ...ona mi powie..przeciez nic sie nie stanie od kleiku mysleCiekawe jak bedzie smakowal jak mala wstanie do damy
a co jak karmie piersią nie moge dac kleiku???
ale to tylko moje zdanie... my tez tylko na piersi i maly do 6 miesiaca tylko jablko i gruszeczka i marcheweczka