Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patrzcie jaka cholernica sama pije a nam nie daja znikam na jakis czas uspic malego
i na kawke
bayyy bayy
tygrysku nie ma tego zdjecia w katalogu bo to ostatnia kuchnia ze starego katalogu :-(

Ja tez ide wypic kawke bo cos mnie glowa boli...Do pozniej:-) Landryneczka co do kleiku to u dzieci na piersi wprowadza sie go po 5 mies czyl juz moge..:-)CIAŁ 
nie nie wszystko ok tylko jakos tak mi sie nie chce pisacTygrysku co się dzieje? Chyba coś nie masz humoru.
to dobrze ze wszystko oknie nie wszystko ok tylko jakos tak mi sie nie chce pisac
. Wracaj tutaj do nas 
hehe przeciez jestem;-) Agaciu jakie śliczne zdjęcie Mateuszkato dobrze ze wszystko ok. Wracaj tutaj do nas
![]()

No to widzę, że jest tu wiecej nerwusów, bo ja jestem straszna nerwuska i w gorącej wodzie kąpana, ma byc tak jak chcę i to najlepiej od razu.Kanusia ja też należę to tych nerwusków i często drę się bez powodu ale moja rodzina już nauczyła się nie zwracac na mnie wtedy uwagi a sama na siebie drzec sie przecież nie będę
Oj kochana, z tymi gazetkami to ostrożnie. Opowiadała mi sąsiadka, że wróziła kiedys zmęczona z pracy i zmuliło ją na spanie, jej syn bawił sie właśnie gazetką, lizał ja bral do buzi, no i zatruł sie tą farbą którą drukują, wylądowali w szpitalu, tyle ze to było dość dawno temu, wiec moze teraz mają mniej toksyczne, ale lepiej uważać.Mnie to tak głowa boli i gardło, że szok, a mały wcale nie pomaga, wciąż tylko na rączkach. No teraz czyta gazete, a własciwie ja je.
![]()
Dziekuję tygrysku. Kombinowałam i wykombinowałamhehe przeciez jestem;-) Agaciu jakie śliczne zdjęcie Mateuszka![]()