mamusia2008
mamusia Karolinki
aha, czyli jeśli niema poduszki to można?no w naszym samochodziku to tylko kierowca ma poduszkę:-(Jesli masz mozliwosc wylaczenia poduszki powietrznej z przodu to mozesz w innym wypadku nie wolno![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aha, czyli jeśli niema poduszki to można?no w naszym samochodziku to tylko kierowca ma poduszkę:-(Jesli masz mozliwosc wylaczenia poduszki powietrznej z przodu to mozesz w innym wypadku nie wolno![]()
o kurcze, i bądź tu mądryA ja czytałam w ostatnich "Rodzicach" że wg najnowszych przepisów juz nie wolno przewozic dzieci na przednim siedzeniu do zostało ono uznane za najbardziej niebezpieczne w samochodzie![]()
o kurcze, i bądź tu mądry

nikt tego nie sprawdzil) a czasami wolalabym zeby Jula jechala ze mna z przodu jak jedziemy same
dziewczynki, mam pytanko, czy można fotelik samochodowy przypinać na przednim siedzeniu koło kierowcy czy tylko z tylu?![]()
No też tak słyszałam,ale są autka które nie maja jeszcze pasów z tyłu i wtedy obowiązkowo z przodu trzeba.....wiem,ze to nieliczne auta, ale takie cos tez doczytałam....A ja czytałam w ostatnich "Rodzicach" że wg najnowszych przepisów juz nie wolno przewozic dzieci na przednim siedzeniu do zostało ono uznane za najbardziej niebezpieczne w samochodzie![]()
no to w takim razie, zlikwiduje pasy z tyluNo też tak słyszałam,ale są autka które nie maja jeszcze pasów z tyłu i wtedy obowiązkowo z przodu trzeba.....wiem,ze to nieliczne auta, ale takie cos tez doczytałam....

to sa jeszcze takieNo też tak słyszałam,ale są autka które nie maja jeszcze pasów z tyłu i wtedy obowiązkowo z przodu trzeba.....wiem,ze to nieliczne auta, ale takie cos tez doczytałam....

???Kanewka,bardzos sie cieszymy ze wszystko ok,nie moglo byc oczywiscie inaczej:-)ucmokaj Karola;-)