Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kurujemy się kochana, tylko nic nie pomaga, pije i pije te herbatki, nos już mam tak czerwony i spuchnięty od tego katarkuI my już jesteśmy, krewka oddana ale nie ma o czym pisać, bo Kubul nawet nie mruknął.
Mamusia - nieźle się o tych angolach uśmiałam. To u mnie dzieci w szkole by sobie lepiej poradziły (autystycy).
A czemu wy się z tymi chłopami tak żrecie. Ja tylko czasem mojemu głowę posuszę o beleco ale on taki, że często nic nie odpowie nawet, no bo i co ma odpowiedzieć jak to ja mam racje.:-);-)
Dziewczyny i naprawdę kurujcie się kochane!

to brawo, bo ja nie mam nic poweruDziewczyny normalnie nie poznaję sama siebie:-) taki power we mnie dzisiaj wstąpił że cały domek posprzątałamNo dobra zostało jeszcze odkurzanie ale Natalka mi plany pokrzyżowała bo usnęła:-)
kurujemy się kochana, tylko nic nie pomaga, pije i pije te herbatki, nos już mam tak czerwony i spuchnięty od tego katarku![]()
No ale trudno Ci się dziwic jak jesteś chora:-)to brawo, bo ja nie mam nic poweru