k.a.j.a
mammmmamam
no wiesz kary potrafią byc różne......niektóre nawet całkiem przyjemne;-)![]()

,Kokusiaa,Ty figlarna dziewczyno

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,Kokusiaa,Ty figlarna dziewczyno

mowie same zbereznice na BB,Kokusiaa,Ty figlarna dziewczyno
![]()

ostatnio były lody waniliowe:-)hahaha teraz beda slodkie kary wymieniac![]()
a w ogole to juz jestem spowrotem,maz zarzadzil ze zadnego sloika teraz nikt nie bedzie jadl,wiec jestem z Wami...i musze ponarzekac...kudly mi wypadaja garsciami,budze sie rano i pelne lozko mojego pierza i wszystkie spodnie rozmiar 36 jada mi z tylka i to jest jakas masakra![]()

;-);-);-)no wlasnie nie....oprocz stresowych sytuacji ze maz moze odkryc moje wydatki ciuchowe to niemi wlosy tak wypadaly jakis pare tyg po porodzie.teraz sie troszke uspokoilo ale rewelacji nie ma....a z tym 36 to by mi sie marzylo.....
a tak serio masz stresa jakiegos ostatnio????![]()

a w ogole to juz jestem spowrotem,maz zarzadzil ze zadnego sloika teraz nikt nie bedzie jadl,wiec jestem z Wami...i musze ponarzekac...kudly mi wypadaja garsciami,budze sie rano i pelne lozko mojego pierza i wszystkie spodnie rozmiar 36 jada mi z tylka i to jest jakas masakra![]()
a ja mu na to dzieki za pocieszenie i dal mi zelazo w tabletkach (biore je jak sobie przypomne) czyli gdzies co 3 dni
a trzeba codziennie

i ja tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeco do wloskow to nie jestes sama moj lekarz powiedzial ze odrosnaa ja mu na to dzieki za pocieszenie i dal mi zelazo w tabletkach (biore je jak sobie przypomne) czyli gdzies co 3 dni
a trzeba codziennie
a co do przemiany materi to masz niezla maz narzeka ze jadasz za duzo i chudniesz ja tez tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()