reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a w ogole to juz jestem spowrotem,maz zarzadzil ze zadnego sloika teraz nikt nie bedzie jadl,wiec jestem z Wami...i musze ponarzekac...kudly mi wypadaja garsciami,budze sie rano i pelne lozko mojego pierza i wszystkie spodnie rozmiar 36 jada mi z tylka i to jest jakas masakra:baffled::baffled:

a w ogole to juz jestem spowrotem,maz zarzadzil ze zadnego sloika teraz nikt nie bedzie jadl,wiec jestem z Wami...i musze ponarzekac...kudly mi wypadaja garsciami,budze sie rano i pelne lozko mojego pierza i wszystkie spodnie rozmiar 36 jada mi z tylka i to jest jakas masakra:baffled::baffled:

mi wlosy tak wypadaly jakis pare tyg po porodzie.teraz sie troszke uspokoilo ale rewelacji nie ma....a z tym 36 to by mi sie marzylo.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak:
a tak serio masz stresa jakiegos ostatnio????:baffled::baffled:

co do wloskow to nie jestes sama moj lekarz powiedzial ze odrosna :rofl2: a ja mu na to dzieki za pocieszenie i dal mi zelazo w tabletkach (biore je jak sobie przypomne) czyli gdzies co 3 dni:-D a trzeba codziennie:-p
a co do przemiany materi to masz niezla maz narzeka ze jadasz za duzo i chudniesz ja tez tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :crazy::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry