reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
zaraz mnie odesla na inny watek:-D:-Dale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac:sorry:bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko:baffled:....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??

nie slyszalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a wloski myje w gliss kur i jest lepiej;-);-)
tez musze zainwestowac w jakies witaminy bo u mnie zas z paznokciami lipa...takie jakis "chude" sa:eek::eek:

zaraz mnie odesla na inny watek:-D:-Dale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac:sorry:bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko:baffled:....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??

zelazo bralas dlatego ze karmilas piersia i tylko to wolno brac a teraz jak mala Marys ssie butle mozesz wyprubowac inne zestawy witamin :zawstydzona/y: ja nadal na zelastwie jade :rofl2:

Kaja mi też wyłażą garściami...już się bałam ,ze moze cos tam mam co mi je wyrzera:p hahahha ale na szczescie nie...
Babeczka mówiła,ze to od karmienia, nawet takiego dwa razy dziennie.....mówiła,ze mam brac chocby takie tabletki dla kobitek w ciąży i karmiących...oczywiscie ja zpominam zawsze....
Ja z tych co nie tolerują tabletek....:eek:

Kurcze Mari kupe wlała trza isc zmienic pampera....z/w :-)

dziewczyny ja juz nie daje rady z tym moim dzieciem...jak juz wczesniej pisalam wyje i wyje ...w nocy w 10 pobudek mialam i jedna megasno ze sasiedzi mieli wala:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jak wstal o 5 rano tak zasnal o 12.30:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry