k.a.j.a
mammmmamam
ok,przepraszam,nie chcialam lezc na grzeski teren,bagnisto-podmoklyno właśnie stop talking o tej figurze!!!!bo zaraz się zdenerwuje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok,przepraszam,nie chcialam lezc na grzeski teren,bagnisto-podmoklyno właśnie stop talking o tej figurze!!!!bo zaraz się zdenerwuje

zaraz mnie odesla na inny watekale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac
bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko
....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??

o tym nie słyszałamprenatal?ja to bralam w ciazy,a teraz wlasnie mi o tym hepa...cos tam mowili ze ponos rewelacja..

zaraz mnie odesla na inny watekale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac
bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko
....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??
ja nadal na zelastwie jade 
nie denerwuj sie mamino właśnie stop talking o tej figurze!!!!bo zaraz się zdenerwuje

no wlasnieok,przepraszam,nie chcialam lezc na grzeski teren,bagnisto-podmokly![]()

no właśnie stop talking o tej figurze!!!!bo zaraz się zdenerwuje
nie denerwuj sie mami![]()

:-d:-d:-d:-d:-dprzepraszac....mama chora , mama zla;-);-)