L
landryneczka_1982
Gość
ostatnio były lody waniliowe:-)
szampan i truskawkiiiii tez juz byly

ciekawe co jeszcze wymysla

sprowadzicie mnie na zla droge zberznice

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio były lody waniliowe:-)

sprowadzicie mnie na zla droge zberznice

Oj z tym rozmiarem to i ja poproszę. Kaja a Ty łykasz jakieś witaminki bo może Ci jakiejś brak? Mi na wypadanie włosów pomógł żółty Elsev i zmiana fryzury na krótkie. A już miałam tak że puste place mi było widacmi wlosy tak wypadaly jakis pare tyg po porodzie.teraz sie troszke uspokoilo ale rewelacji nie ma....a z tym 36 to by mi sie marzylo.....
a tak serio masz stresa jakiegos ostatnio????![]()
Dziekujemy ucmokam Karolka:*to sa jeszcze takie???Kanewka,bardzos sie cieszymy ze wszystko ok,nie moglo byc oczywiscie inaczej:-)ucmokaj Karola;-)
![]()

ale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac
bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko
....no i mój mąż bezie miał racje ze kobiety są bardziej zboczone :-)szampan i truskawkiiiii tez juz byly
ciekawe co jeszcze wymyslasprowadzicie mnie na zla droge zberznice
![]()
ja biorę prenatal, ale włosy nadal wypadajązaraz mnie odesla na inny watekale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac
bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko
....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??
jeju...no nic pustego to nie widac,ale lepiej dmuchac na zimneOj z tym rozmiarem to i ja poproszę. Kaja a Ty łykasz jakieś witaminki bo może Ci jakiejś brak? Mi na wypadanie włosów pomógł żółty Elsev i zmiana fryzury na krótkie. A już miałam tak że puste place mi było widac

no właśnie stop talking o tej figurze!!!!bo zaraz się zdenerwujeno ja juz pisalam ze mi sie marzy takie 36....no dobra...38 i git
wiecej ani pisku pisku by nie bylo na temat figurki;-);-);-)
prenatal?ja to bralam w ciazy,a teraz wlasnie mi o tym hepa...cos tam mowili ze ponos rewelacja..ja biorę prenatal, ale włosy nadal wypadają