reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jak sie obrobisz u siebie i power Cię nie opuści, to zaprazsam do mnie, do obiadku będziesz robi porzadki, a jak wróce z pracy, to cała bandą bedziemy jechały nad morze;-)

Blizniaki to ja poczekam aż Mamusia ozdrowieje i jak wpadniemy we dwie to do obiadku to nie będziemy już miały co robic:-D;-)

tylko ostroznie z tym witaniem....:tak::tak:
Oj Pyciolku nie ma szans na takie witanie. Dzieci i teśc latają w kółko:-D a pralka już pierze więc nikt nam nie uwierzy że zamykamy się w łazience żeby zrobic pranie;-):laugh2:

reklama
Kurna jaka kupa....mega kupa...masakra....:szok::szok::szok: a jaki zapach :rofl2:

A tak apropo dopiero doczytałam MARZYCIELKO tak kochana ja spię w staniku...ponieważ moje cycuchy placuchy uciekaja mi pod pachy i w ogóle jest mi tak wygodniej,bo czasem w nocy wycieka mi pokarm to moge mieć wkładki laktacyjne...:sorry::sorry::sorry: notak to z nimi jest ;-):-D
ja tez zawsze dopoki karmilam mala spalam w staniku...teraz juz nie musze i zreszta nie mam co w nim chowac,bo bardzo niewiele zostalo:-D:-Dmoj maz mowi na godzine przed spaniem,zonka-zaczynaj szukac biustu bo niedlugo ide,jak bedziemy szukac razem to nam duzo czasu zejdzie:szok::szok::-D:-D:-D

ja tez zawsze dopoki karmilam mala spalam w staniku...teraz juz nie musze i zreszta nie mam co w nim chowac,bo bardzo niewiele zostalo:-D:-Dmoj maz mowi na godzine przed spaniem,zonka-zaczynaj szukac biustu bo niedlugo ide,jak bedziemy szukac razem to nam duzo czasu zejdzie:szok::szok::-D:-D:-D
hahaahaa ty jesteś walnięta bez kitu:* kochana nasza;*

normalnie kajuska jak cie czytam to nie moge sie nie smiac:-D:-D a moj maz sie patrzy na mnie jak na durna kobiete i mowi smieje sie do monitora ta ciaza to kilka klepek mamie zabrala :-D:-D

reklama
Kurna jaka kupa....mega kupa...masakra....:szok::szok::szok: a jaki zapach :rofl2:

A tak apropo dopiero doczytałam MARZYCIELKO tak kochana ja spię w staniku...ponieważ moje cycuchy placuchy uciekaja mi pod pachy i w ogóle jest mi tak wygodniej,bo czasem w nocy wycieka mi pokarm to moge mieć wkładki laktacyjne...:sorry::sorry::sorry: notak to z nimi jest ;-):-D
i ja śpię w staniku, bo jeszcze karmie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry