tygrysek82
Fanka BB :)
ale u ciebie w pracy sami ci wyliczyli ten nowy chorobowy????No widzisz ja się dopiero przed chwilą dowiedziałam. Może zadzwoń do nich.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale u ciebie w pracy sami ci wyliczyli ten nowy chorobowy????No widzisz ja się dopiero przed chwilą dowiedziałam. Może zadzwoń do nich.
lecedziewczyny zadałam wam pytanko na intymnym-zajrzyjcie proszę w wolnej chwili... Zwłaszcza ty kana, prooooooszę.....
ale u ciebie w pracy sami ci wyliczyli ten nowy chorobowy????

hmmmmmmm wydaje mi sie ze brali pod uwage premie gdyz chorobowe mialam wieksze niz podstawe pensji:-Tygrysku chodzi o to że jak nie wilczali Ci w srednia z ostatnich 12 miesiecy jakiś premii nagrod to teraz musza Ci tą różnice oddac...nie wiem czy dobrze wytlumaczylam
Ja myslalam ze nie warto ale moze sprobuje![]()

patyki do poźniej zbereźnicoa my eskapada na jakis spacerek,do pozniej dziewczynki!!

nie mozesz kochana, bo musisz miec dostepjesli nie mam wgladu jeszcze do galerii tzn ze tez nie moge wejsc na intymny-nic takiego tam nie widze![]()
widzę Agaciu ze musiałaś się pokłócić , no i masz powera, bo ja na nic nie mam siły, siedzę i kichamHej hej juz jestem
posprzatałam, poprasowałam ,mały spi ale zaraz sie pewnie obudzi, no i zdązył się drugi raz pokłócic z tym moim przez telefon tym razem![]()