reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ach pochwalę sie Wam że właśnie zakupiłam dla małej taki muzyczny ocean jak ma Marysi Kaji:tak::tak::tak::-)
jak to dobrze że męża nie ma w domu;-)
widze ze nas tu wiecej na tym wozku jedzie:-D:-D
Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za Cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart Bez liku, czeków, co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ;p
superasne!!
Tygrysku,gratulujemy!!
a gdzie Landryna moja ??
my juz po szczepieniu,z dziecia zycie uszlo,smutna,marudna...ale to tak podobno mialo byc,madra pani pigula powiedziala..
Agaciu,ale mi ochoty na rogale narobilas:-D:-D

reklama
jak nic nie kręcis z tym słoneczkiem to normalnie już do Ciebie jadę bo u nas niby coraz wygląda ale i tak częściej pada i wogóle jest okropnie zimno:-(

Asiulka ja tam sobie darowałam większośc obowiązków i robię tylko to co naprawdę muszę. Czyli np sprzątam dopiero jak się przez mieszkanie nie da przejśc:tak::-)
Kokusia ja chyba też powinnam tak zacząć robić. A nie tylko pranie, gotowanie, sprzątanie... Tylko u nie problem polega na tym, że mieszkam z przyszła teściówką i nie chcę później wysłuchiwać, że cały dzień nic nie robię, tylko przed kompem siedzę.

A i zapomniałam wszystkim chorutkim Mamusiom życzyć zdrówka. Biedactwa chyba za mało o siebie dbacie. Mnie na szczęście na razie omijaja wszelkie choróbska.

tygrysku to: :tak:
NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 2009 + BONUS (644894022) - Aukcje internetowe Allegro
Agacvia to super. A myślałam że tylko ja jestem taka papuga;-):-D. No ja wygrałam dopiero teraz i przesyłka poczta więc pewnie sobie trochę poczekam. A Mateuszkowi podoba się nowa zabawka?
Podoba sie :tak:, dziecka przez 30 min nie iałam, moze i by dłuzej sie bawił gdyby nie poprzewracał tego nózką :-D.

z tgo co docytałam to buziaki dla Cyprysiowej.....

uwierzcie ze jak mi padł ten komp to zsinialamm.....pierwsze to.mysle co ja teraz zrobie bez bb umre z nudów....:laugh2::-p

super kurde ja az wstyd sie przyznac nic nie kupilam jeszcze mojemu dziecku na dzien dziecka:-(:-(:-( planowalismy w niedziele pojechac i cos wybrac a tutaj swieto nas zaskoczylosklepy pozamykane i dopiero w sobote Filipek dostanie prezencik:-(:-(:-(:-(
tygrysku nie przejmuj się Filipek przecież się nie zna na kalendarzu;-)

Agaciu super że sprzęt się podobał mam nadzieję że mojej też bo jak nie to mnie mąż zabije albo będzie modem zabierał wychodzącv do pracy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry