tygrysek82
Fanka BB :)
hehhe ale ich ociupinka na Łódź poszlaTygrysku nasze sa na miejscu;-)![]()

Marzycielko kochana gdzie jestes????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehhe ale ich ociupinka na Łódź poszlaTygrysku nasze sa na miejscu;-)![]()

w warszawie słoneczko![]()
Asiulka ja tam sobie darowałam większośc obowiązków i robię tylko to co naprawdę muszę. Czyli np sprzątam dopiero jak się przez mieszkanie nie da przejścTak poza tym produkcję macie niesamowitą
Dziewczyny jak Wy to robicie, że tyle macie czasu, żeby tu siedzieć. Czyżbyście po nocach nie spały? Mi cały dzień zajmują obowiązki domowe, a wieczorem jestem już tak padnięta, że nie mam siły nawet kompa włączyć![]()
:-)no to nic nie będę robić z tym słoneczkiem:-)jak nic nie kręcis z tym słoneczkiem to normalnie już do Ciebie jadę bo u nas niby coraz wygląda ale i tak częściej pada i wogóle jest okropnie zimno:-(
Asiulka ja tam sobie darowałam większośc obowiązków i robię tylko to co naprawdę muszę. Czyli np sprzątam dopiero jak się przez mieszkanie nie da przejśc:-)
Jestem jakaś nietomnajak sie czujesz kochanie, bo ja niby lepiej, ale nos boli cholernie od tego kataru
. Nos mam zapchany i głowa mnie boli. Zawsze jak jestem przeziębiona to mnie oczy bolą i to jest najgorsze bo upatrzec nie mogę.
.kochana, ważne żebyś mogła upatrzyć BB:-)Jestem jakaś nietomna. Nos mam zapchany i głowa mnie boli. Zawsze jak jestem przeziębiona to mnie oczy bolą i to jest najgorsze bo upatrzec nie mogę.
Asiulka badania robimy bo pani doktor stwierdziła ze mały jest blady i brał antybiotyki jak miał zapalenie oskrzeli, badania wykazały ze ma trochę za mało hemoglobiny wiec bierzemy zelazo i teraz powtarzamy badanie zeby zobaczyc czy zelazo coś nam daje.
:-)kochana, ważne żebyś mogła upatrzyć BB:-)

Ja tez kupiłam. Wczoraj rano kupiłam i wpłaciłam pieniadze , dzisiaj rano kurier juz przywózł.Ach pochwalę sie Wam że właśnie zakupiłam dla małej taki muzyczny ocean jak ma Marysi Kaji:-)
jak to dobrze że męża nie ma w domu;-)

ale co???Ja tez kupiłam. Wczoraj rano kupiłam i wpłaciłam pieniadze , dzisiaj rano kurier juz przywózł.![]()