reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
w warszawie słoneczko:tak::tak::tak:

jak nic nie kręcis z tym słoneczkiem to normalnie już do Ciebie jadę bo u nas niby coraz wygląda ale i tak częściej pada i wogóle jest okropnie zimno:-(

Tak poza tym produkcję macie niesamowitą :szok:
Dziewczyny jak Wy to robicie, że tyle macie czasu, żeby tu siedzieć. Czyżbyście po nocach nie spały? Mi cały dzień zajmują obowiązki domowe, a wieczorem jestem już tak padnięta, że nie mam siły nawet kompa włączyć :sorry:
Asiulka ja tam sobie darowałam większośc obowiązków i robię tylko to co naprawdę muszę. Czyli np sprzątam dopiero jak się przez mieszkanie nie da przejśc:tak::-)

jak nic nie kręcis z tym słoneczkiem to normalnie już do Ciebie jadę bo u nas niby coraz wygląda ale i tak częściej pada i wogóle jest okropnie zimno:-(

Asiulka ja tam sobie darowałam większośc obowiązków i robię tylko to co naprawdę muszę. Czyli np sprzątam dopiero jak się przez mieszkanie nie da przejśc:tak::-)
no to nic nie będę robić z tym słoneczkiem:-)

jak sie czujesz kochanie, bo ja niby lepiej, ale nos boli cholernie od tego kataru
Jestem jakaś nietomna :zawstydzona/y:. Nos mam zapchany i głowa mnie boli. Zawsze jak jestem przeziębiona to mnie oczy bolą i to jest najgorsze bo upatrzec nie mogę.

Asiulka badania robimy bo pani doktor stwierdziła ze mały jest blady i brał antybiotyki jak miał zapalenie oskrzeli, badania wykazały ze ma trochę za mało hemoglobiny wiec bierzemy zelazo i teraz powtarzamy badanie zeby zobaczyc czy zelazo coś nam daje :tak:.

Jestem jakaś nietomna :zawstydzona/y:. Nos mam zapchany i głowa mnie boli. Zawsze jak jestem przeziębiona to mnie oczy bolą i to jest najgorsze bo upatrzec nie mogę.

Asiulka badania robimy bo pani doktor stwierdziła ze mały jest blady i brał antybiotyki jak miał zapalenie oskrzeli, badania wykazały ze ma trochę za mało hemoglobiny wiec bierzemy zelazo i teraz powtarzamy badanie zeby zobaczyc czy zelazo coś nam daje :tak:.
kochana, ważne żebyś mogła upatrzyć BB:-)

reklama
Agacvia to super. A myślałam że tylko ja jestem taka papuga;-):-D. No ja wygrałam dopiero teraz i przesyłka poczta więc pewnie sobie trochę poczekam. A Mateuszkowi podoba się nowa zabawka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry