reklama

Grudniowe mamusie 2008

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za Cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart Bez liku, czeków, co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ;p
super:tak::tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Mój syn chyba mi dorośleje :rofl2: trzeci dzień już zasypia bez noszenia na rączkach tylko lezy a ja go głaszczę po brzuszku, pleckach, dupci.

Normalnie się wkurzyłam bo mam ten chrzest w niedzielę i póki co wszystko pod górę. Wysłałam w czwartek sukienkę żeby mi wymienili na mniejszą dziś dzwonie do babki a ona że jeszcze nie doszło :baffled: coś mi sie wydaję, ze w sobotę po sklepach będę latać zeby coś sobie kupić. Jaśkowi chciałam kupić wczoraj jakąś koszulę i diupa nie ma nic. Dla dziewczynek - sweterki, swetereczki, cuda niewidy a dla chłopca - bluzy z kapturem. NIebieskie. A ja potrzebuję czerwoną albo białą koszulę albo biało - czerwoną w kratkę :angry: obleciałam h&m, smyka i reserved i wieeeeeeeeeeeelkie NIC:angry:

Myszqo gratulacje dla dorosłego Jasia (a może powinnam już napisac Jana?);-):-) No i oby udały Ci się wkońcu te zakupki:tak:

Dzieńdobry :-)

Ja chce mieć takie poranki jak dzisiaj każdy dzień :-):-) - spałam z Alanem do 11 :szok::szok::szok:, położył się wczoraj o 23, spał do 7 :szok::szok:, dostał butle i o 8 znowu kima, tym razem to już z mamusią :tak::-D:-D:-D, no i oto jestem :-), spózniona, ale wyspana jak cholera :tak::-p:-D:-D:-D

no Edee to teraz jesteś porządnie naspana( jak to mówi moje dziecko);-)

ja o takich tylko snie...wlasciwie to jak tylko zaczne o czyms snic to zas trzeba wstawac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pyciolku ja też mogę tylko pomarzyc bo u mnie z tym snieniem to jakoś krucho. Kurde nigdy nic mi się nie śni:baffled:

A ja mma dzisiaj taki rozpiździaj w biurze, ze hej. pękła gdzieś rura od wody w ścianie i kują ściany, żeby znaleźc miejsce pęknięcia:wściekła/y::angry::wściekła/y:, huk, nawet przez telefon nie ma jak gadac.
Na jutro rano umówiłam Małą na kontrol i zobaczymy co z tym kaszelkiem.

Blizniaki miałam Ci życzyc przyjemnej pracy ale Ty już chyba w domku więc tylko dużo zdrówka dla Magduni

Mały mi zasnął, wiec ja szybciutko wzięłam się za robotę. Rogaliki pieką się juz w piekarniku, warzywka gotuja na sałateczkę, jeszcze mi sprzątanko zostało.

Tatus dzwonił, że juz wyjechał i będzie około 20:00.
oj ktos tu dzisiaj będzie miał baaaaardzo smakowity wieczór;-)

jeju ale dzis dostalam jakiegos powera:zawstydzona/y: posprzatalam w domku jeszcze mi tylko podlogi do umycia zostaly ugotowalam na 2 dni zupke dla filipka i zmiksowalam razem z jarzynowka z kurczakiem Filipkowi nawet smakowalo:zawstydzona/y: teraz sie ubierzemy i musimy wyskoczyc do banku gdyz ja oczywiscie nie otrzymalam jeszcze nowej karty do bankomatu:no::no: czekam i czekam i sie chyba nie doczekam:wściekła/y: a z dobrych wiadomosci dzis wieczorem podpisujemy przedwstepna umowe:-):-) jestem taka happy:-D:-D:-DQUOTE]

Tygrysku powodzenia z kartą. Też się kiedys pofatygowac żeby nie miec już więcej przygód w bankach.
Aaaaaa no i gratuluję wymarzonego i wyszukanego mieszkanka:-):tak:

I juz nakleilysmy plastry znieczulajace,bo za godzinke lecimy na szczepienie:-)
:-D:-D...

Przyjemnego kłucia i mało łez Kajaczku;-)

nie nie kochana dopiero sie pierze;):-p

Kana moje też:tak: Normalnie przez ten deszcz to pranie mnie chce z własnej łazienki wygonic

Ja dziś sama w domu :-(
Zaraz obiadek z KFC przyjedzie -- i będę gruuuuuuuuuuuba ale jaka szczęśliwa :-D

Myszqo to ile Ty tego zamówiłaś że masz byc gruba? Przy Twojej figurze:baffled:

no właśnie daj przepis na te rogaliki, bo mój mezulek uwielbia rogaliki

A murzynka juz upiekł?;-)

bedzioemy opijac za miesiac na parapetowce:-D:-D:-D:-D

Oj to szykuje się pijana imprezka;-)

i tez bym chciała takie swoje mieć w 100%, bo teraz niby i moje i nie moje, bo dopiero za 35 lat, oj sorry za 34 bedzie moje, :-)

no kochana 34 to już nie 35 więc już z górki;-):-D

a tam w tym zyciu nigdy nie wiadomo, jak mnie nie bedzie stac na raty, to tez bank mi zabierze, i tak zle i tak nie dobrze

Jak nie będziesz miała gdzie mieszkac to Cię przygarnę;-):-)

Uff nadrobiłam. Sorki za długaśny post ale to nie moja wina że tyle piszecie:zawstydzona/y:;-):-)

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za Cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart Bez liku, czeków, co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ;p

:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: no moja też by wzrosła;-):-D:-D

kokusia, tak zrobił wczoraj murzynka, ale już schrupał:tak::tak::tak:i mowi ze mA ochote na jakies ciasteczka, moze zrobimy wieczorem, wiec moze te rogaliki beda dobre

A to łasuch jeden. A wcale nie wygląda

OJ DZIĘKI KOCHANA I CO JA BYM BEZ CIEBIE ROBIŁA,:-D:tak:
coś byś pewnie wymyśliła;-):-)

Ale super, że znaleźliście coś. Napisz mi kochana w jakiej dzielnicy, ile metrów i za jaką cenę-tutaj albo na gg, jak wolisz :-)
..
Na Olechowie;-)

My już wrocilismy gdyz deszcz zaczal kropic:-( nakrylam wozek folią ale Filipkowi sie nie podobalo iglo i zaczal plakac wiec biegusiem do domu:-( a te chmury to jakies warszawskie chyba :-D z tamtego kierunku ida:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry