kana161
Mama "terrorystek" :P
hahahah zdarza sie :-)Jak byk napisane Juleczka a ja tu z synem madzience wyskakuje
juz sie poprawilam
a gdzie sie podziewa JUSTA19![]()

Nio własnie a gdzie nasza szanowna "czarownica"

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahah zdarza sie :-)Jak byk napisane Juleczka a ja tu z synem madzience wyskakuje
juz sie poprawilam
a gdzie sie podziewa JUSTA19![]()

Mały jest rewelacyjny....![]()
jaki sliczny no i macha ciociom![]()
hehe, dzięki, no macha,akurat do monitora, do bb, w szoku byłam jak reakcje zobaczyłam włączajcie to swoim maluchom świetne jesthahahah zdarza sie :-)
Nio własnie a gdzie nasza szanowna "czarownica";-)zjedzie mnie jak tylko wejdzie pewnie;P
![]()

ja tak nazwalas 
hehe, dzięki, no macha,akurat do monitora, do bb, w szoku byłam jak reakcje zobaczyłam włączajcie to swoim maluchom świetne jest
trzeci dzień już zasypia bez noszenia na rączkach tylko lezy a ja go głaszczę po brzuszku, pleckach, dupci.
coś mi sie wydaję, ze w sobotę po sklepach będę latać zeby coś sobie kupić. Jaśkowi chciałam kupić wczoraj jakąś koszulę i diupa nie ma nic. Dla dziewczynek - sweterki, swetereczki, cuda niewidy a dla chłopca - bluzy z kapturem. NIebieskie. A ja potrzebuję czerwoną albo białą koszulę albo biało - czerwoną w kratkę
obleciałam h&m, smyka i reserved i wieeeeeeeeeeeelkie NIC
ale co mam wlaczyc bo nie wiemmmmm :--
-
-( ja nei w temacie bo z dokoku czytam 2 ostatnie stronki
jezu ja dopiero teraz się skapnęłam, czytałam akurat post kaj i jej się dostały podziękowania za pioseneczkę, a to przecież Dunia wysłała, Dunia przepraszam, i się poprawiam, dziękuję Hipnoza działa,
Landryneczka link od Duni do pioseneczki jest na stronie 2753
Landrynka popraw się zanim Madzia zobaczy...( mała)

Jak byk napisane Juleczka a ja tu z synem madzience wyskakuje
juz sie poprawilam![]()

jezu ja dopiero teraz się skapnęłam, czytałam akurat post kaj i jej się dostały podziękowania za pioseneczkę, a to przecież Dunia wysłała, Dunia przepraszam, i się poprawiam, dziękuję Hipnoza działa,
Landryneczka link od Duni do pioseneczki jest na stronie 2753