reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Was nadrobić.....ehhhhhh :-)

Witam jak zwykle popołudniowo :-) Wy to pewnie myslicie że ja taki śpoch jestem i dlatego tak przychodzę późno ale mój syn robi mi regularne pobudki o 5 rano i szaleje do 7 więc odsypiamy do 9 - śniadanko z tatusiem i znowu szał do 11 :-)

Mój syn chyba mi dorośleje :rofl2: trzeci dzień już zasypia bez noszenia na rączkach tylko lezy a ja go głaszczę po brzuszku, pleckach, dupci.

Normalnie się wkurzyłam bo mam ten chrzest w niedzielę i póki co wszystko pod górę. Wysłałam w czwartek sukienkę żeby mi wymienili na mniejszą dziś dzwonie do babki a ona że jeszcze nie doszło :baffled: coś mi sie wydaję, ze w sobotę po sklepach będę latać zeby coś sobie kupić. Jaśkowi chciałam kupić wczoraj jakąś koszulę i diupa nie ma nic. Dla dziewczynek - sweterki, swetereczki, cuda niewidy a dla chłopca - bluzy z kapturem. NIebieskie. A ja potrzebuję czerwoną albo białą koszulę albo biało - czerwoną w kratkę :angry: obleciałam h&m, smyka i reserved i wieeeeeeeeeeeelkie NIC:angry:

ale co mam wlaczyc bo nie wiemmmmm :-(:-(:-(:-( ja nei w temacie bo z dokoku czytam 2 ostatnie stronki

jezu ja dopiero teraz się skapnęłam, czytałam akurat post kaj i jej się dostały podziękowania za pioseneczkę, a to przecież Dunia wysłała, Dunia przepraszam, i się poprawiam, dziękuję Hipnoza działa,
Landryneczka link od Duni do pioseneczki jest na stronie 2753

jezu ja dopiero teraz się skapnęłam, czytałam akurat post kaj i jej się dostały podziękowania za pioseneczkę, a to przecież Dunia wysłała, Dunia przepraszam, i się poprawiam, dziękuję Hipnoza działa,

Landryneczka link od Duni do pioseneczki jest na stronie 2753

stronka mi nie pomogla bo ja mam odwrocone od 1 zaczynam wiec wszytko na odwrot ale w postach duni znalazlam juz sciagam ale cos marnie idzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry