Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agatkas baliśmy sie tej wizyty ale okazało się za nie potrzebnie Jula była zachwycona i ani razu nie kweknęla
Ciesze się bo mpodobno takie zajęcia bardzo dobrze wpływają na rozwój dzieciaczka;-);-);-)
Pyciołku specjalnie dla Ciebie
![]()

Dzieńdobry :-)
Ja chce mieć takie poranki jak dzisiaj każdy dzień :-):-) - spałam z Alanem do 11, położył się wczoraj o 23, spał do 7
, dostał butle i o 8 znowu kima, tym razem to już z mamusią
, no i oto jestem :-), spózniona, ale wyspana jak cholera
Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów :-), życzy ciocia Edytka z Alanem:-):-)
Kana, masz śliczny avatar ;-):-)
Wszystkim chorym mamusią i ich pociechą dużo zdrówka życzę

, huk, nawet przez telefon nie ma jak gadac.jeju ale ze mnie gapa ja sie dopiero teraz zorientowalam ze mamy dwóch Filipków na grudniowych mamusiachDziewczyny dziendoberek nie nadrobie wczoreajszego dnia niestety, tak wyrywkowo po kilka stron bo ciagle cos wyskakuje
Ogromne buziolki dla Filipka i reszty solenizantów
Mamusiu popieram 2 wersja czyli "która"

myslalam ze to moj moze dzis swietuje ale nie no dzis 14 jeszcze nie ma

.
posprzatalam w domku jeszcze mi tylko podlogi do umycia zostaly ugotowalam na 2 dni zupke dla filipka i zmiksowalam razem z jarzynowka z kurczakiem Filipkowi nawet smakowalo
teraz sie ubierzemy i musimy wyskoczyc do banku gdyz ja oczywiscie nie otrzymalam jeszcze nowej karty do bankomatu
czekam i czekam i sie chyba nie doczekam
a z dobrych wiadomosci dzis wieczorem podpisujemy przedwstepna umowe:-):-) jestem taka happy

...I wpadlam Was poczytac,myslalam ze sie z rozumem nie polapie,ale widze ze oszczedzacia kajaczka
I juz nakleilysmy plastry znieczulajace,bo za godzinke lecimy na szczepienie:-)
??Kanewka,ja tam sie przejde do Ciebie i Karola zaraz;-)

...zapraszamy:-):-):-)a ja juz oblecialam osiedle,bylam sie posmarzyc na solarze,bo tu arktyka dolna,pcimie wielkie i 8 stopni...I wpadlam Was poczytac,myslalam ze sie z rozumem nie polapie,ale widze ze oszczedzacia kajaczka
I juz nakleilysmy plastry znieczulajace,bo za godzinke lecimy na szczepienie:-)
Aha.Dlaczego jestem czarownica razem z Justa??Kanewka,ja tam sie przejde do Ciebie i Karola zaraz;-)
...

zapraszamy:-):-):-)![]()

jaki odzew szybciutki
a ja myslalam ze ona pranie na balkonie wiesza