reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny dziendoberek nie nadrobie wczoreajszego dnia niestety, tak wyrywkowo po kilka stron bo ciagle cos wyskakuje:rofl2:

Ogromne buziolki dla Filipka i reszty solenizantów

Mamusiu popieram 2 wersja czyli "która"

reklama
Agatkas baliśmy sie tej wizyty ale okazało się za nie potrzebnie Jula była zachwycona i ani razu nie kweknęla:tak::tak::tak::tak::tak:
Ciesze się bo mpodobno takie zajęcia bardzo dobrze wpływają na rozwój dzieciaczka;-);-);-)

Pyciołku specjalnie dla Ciebie

img2480o.jpg

dziekuje dziekuje dziekuje....haaaaaaaaa i ja tez widzialam Madzie na basenie:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Dzieńdobry :-)

Ja chce mieć takie poranki jak dzisiaj każdy dzień :-):-) - spałam z Alanem do 11 :szok::szok::szok:, położył się wczoraj o 23, spał do 7 :szok::szok:, dostał butle i o 8 znowu kima, tym razem to już z mamusią :tak::-D:-D:-D, no i oto jestem :-), spózniona, ale wyspana jak cholera :tak::-p:-D:-D:-D

Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów
:-), życzy ciocia Edytka z Alanem :-D:-D:-):-)

Kana, masz śliczny avatar ;-):tak::-)

Wszystkim chorym mamusią i ich pociechą dużo zdrówka życzę

ja o takich tylko snie...wlasciwie to jak tylko zaczne o czyms snic to zas trzeba wstawac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja mma dzisiaj taki rozpiździaj w biurze, ze hej. pękła gdzieś rura od wody w ścianie i kują ściany, żeby znaleźc miejsce pęknięcia:wściekła/y::angry::wściekła/y:, huk, nawet przez telefon nie ma jak gadac.
Na jutro rano umówiłam Małą na kontrol i zobaczymy co z tym kaszelkiem.

Edee, gratuluję nocki i zyczę żeby tak było zawsze

Dziewczyny dziendoberek nie nadrobie wczoreajszego dnia niestety, tak wyrywkowo po kilka stron bo ciagle cos wyskakuje:rofl2:

Ogromne buziolki dla Filipka i reszty solenizantów

Mamusiu popieram 2 wersja czyli "która"
jeju ale ze mnie gapa ja sie dopiero teraz zorientowalam ze mamy dwóch Filipków na grudniowych mamusiach:-D:-D:-D:-D myslalam ze to moj moze dzis swietuje ale nie no dzis 14 jeszcze nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

Filipku nr 2 wzsystkiego naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Hej jestem

Juz po badaniu krwi teraz czekamy na wyniki, będą po 17:00. Kurde małemu tak leci krew ze znowu mi zalał całę spodnie. Z jednej strony to dobrze, bo nie musi go kuc kilka razy, ale z drugiej strony to chyba nie za dobrze :baffled:.

Mały mi zasnął, wiec ja szybciutko wzięłam się za robotę. Rogaliki pieką się juz w piekarniku, warzywka gotuja na sałateczkę, jeszcze mi sprzątanko zostało.

Tatus dzwonił, że juz wyjechał i będzie około 20:00.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !!!:laugh2:

jeju ale dzis dostalam jakiegos powera:zawstydzona/y: posprzatalam w domku jeszcze mi tylko podlogi do umycia zostaly ugotowalam na 2 dni zupke dla filipka i zmiksowalam razem z jarzynowka z kurczakiem Filipkowi nawet smakowalo:zawstydzona/y: teraz sie ubierzemy i musimy wyskoczyc do banku gdyz ja oczywiscie nie otrzymalam jeszcze nowej karty do bankomatu:no::no: czekam i czekam i sie chyba nie doczekam:wściekła/y: a z dobrych wiadomosci dzis wieczorem podpisujemy przedwstepna umowe:-):-) jestem taka happy:-D:-D:-D

Agaciu a jaka salatke robisz???

a ja juz oblecialam osiedle,bylam sie posmarzyc na solarze,bo tu arktyka dolna,pcimie wielkie i 8 stopni:szok:...I wpadlam Was poczytac,myslalam ze sie z rozumem nie polapie,ale widze ze oszczedzacia kajaczka:-DI juz nakleilysmy plastry znieczulajace,bo za godzinke lecimy na szczepienie:-)
Aha.Dlaczego jestem czarownica razem z Justa:-D:-D??Kanewka,ja tam sie przejde do Ciebie i Karola zaraz;-):-D:-D:-D...

a ja juz oblecialam osiedle,bylam sie posmarzyc na solarze,bo tu arktyka dolna,pcimie wielkie i 8 stopni:szok:...I wpadlam Was poczytac,myslalam ze sie z rozumem nie polapie,ale widze ze oszczedzacia kajaczka:-DI juz nakleilysmy plastry znieczulajace,bo za godzinke lecimy na szczepienie:-)
Aha.Dlaczego jestem czarownica razem z Justa:-D:-D??Kanewka,ja tam sie przejde do Ciebie i Karola zaraz;-):-D:-D:-D...
zapraszamy:-):-):-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry