reklama

Grudniowe mamusie 2008

jezu ja dopiero teraz się skapnęłam, czytałam akurat post kaj i jej się dostały podziękowania za pioseneczkę, a to przecież Dunia wysłała, Dunia przepraszam, i się poprawiam, dziękuję Hipnoza działa,

Landryneczka link od Duni do pioseneczki jest na stronie 2753

sciagalo slicznie i na samym koncu wyskoczyl blad i nie moge sciagnac pisze ze nie mozne odnalesc dysku orginalnego:-(:-(:-(:-(
moglabysmi to przeslac na poczte :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Dzieńdobry :-)

Ja chce mieć takie poranki jak dzisiaj każdy dzień :-):-) - spałam z Alanem do 11 :szok::szok::szok:, położył się wczoraj o 23, spał do 7 :szok::szok:, dostał butle i o 8 znowu kima, tym razem to już z mamusią :tak::-D:-D:-D, no i oto jestem :-), spózniona, ale wyspana jak cholera :tak::-p:-D:-D:-D

Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów
:-), życzy ciocia Edytka z Alanem :-D:-D:-):-)

Kana, masz śliczny avatar ;-):tak::-)

Wszystkim chorym mamusią i ich pociechą dużo zdrówka życzę

reklama
a mi sie wydaje ze taka chwilunia,za rece nie szkodzi,typu siedzisz-lazysz,nie siedzisz i siedzisz,tak mi pokazala ortopeda ze nie ma absolutnie problema:tak:

No ja właśnie tak tylko na chwilę za rączki jej się pozwalam podciągnąć i na kolankach u mnie tak na pół-leżąco.

moze i nie szkodzi, ale ja sie troche boje, bo moja pediatra powiedziala ze z dziewczynkami trzeba uwazac z tym siadaniem, bo takie wczesne siadanie rujnuje macice:eek::baffled: i potem moze miec kobiece problemy?i badz tu madry, wiec do zdjecia ja moge posadzic, lub u siebie na kolankach, tylko tak na chwilke, doslownie na chwilke

Hmmmm ja słyszłam że miednicę ewentualnie...o macicy nic nie wiem.....:-(

Na serio, na serio, jeśli tylko będziecie miały ochotę, to meldowa mi kiedy sie zjawiacie i przyjeżdzac

Moja czasem siedzi, ale na kolanach lub w leżaczku, ale samej jeszcze nie sadzam, chociaż coraz wiecej juz sie podciąga.
A jak tam choróbsko Zuzi, odpuszcza trochę?
Madzia kazsle coraz barzdiej, ale tylko jak śpi, chyba jutro pójde z nia znów do lekarza, sprawdzi czy nic się nie wykluło

Zuzia cały czas ma wstrętny katarek:( ale na szczęście nic nie zesżło na oskrzela!

aż rękę podniósł z wrażenia:-D

Boooże jaki ten mój zięciunio przystojny!!!! Zeby mi go żadna przypadkiem nie sprzątneła!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry