reklama

Grudniowe mamusie 2008

jeju ale dzis dostalam jakiegos powera:zawstydzona/y: posprzatalam w domku jeszcze mi tylko podlogi do umycia zostaly ugotowalam na 2 dni zupke dla filipka i zmiksowalam razem z jarzynowka z kurczakiem Filipkowi nawet smakowalo:zawstydzona/y: teraz sie ubierzemy i musimy wyskoczyc do banku gdyz ja oczywiscie nie otrzymalam jeszcze nowej karty do bankomatu:no::no: czekam i czekam i sie chyba nie doczekam:wściekła/y: a z dobrych wiadomosci dzis wieczorem podpisujemy przedwstepna umowe:-):-) jestem taka happy:-D:-D:-D

Agaciu a jaka salatke robisz???
Tygrysku zwykłą warzywną :tak:.

To super, tzn. że znaleźliście mieszkanko ? Nareszcie, juz pewnie troszkę lepszy humorek od razu :tak:.

reklama
Landryneczko, chyba musisz poprosić Dunię, bo ja nie moge tego pliku załączyć , nie wiem czemu, cos jakby za duży, ale wcale nie jest, ona z oryginalnego może znów na bb puści, ja narazie uciekam, bo zaraz wychodzimy, potem nadrobię

Mały mi zasnął, wiec ja szybciutko wzięłam się za robotę. Rogaliki pieką się juz w piekarniku, warzywka gotuja na sałateczkę, jeszcze mi sprzątanko zostało.

Jakie rogaliki mniam mniam:-D ja też chcę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a z dobrych wiadomosci dzis wieczorem podpisujemy przedwstepna umowe:-):-) jestem taka happy:-D:-D:-D

Wybraliscie mieszkanko...i nic nie chwalisz sie czy ja przegapiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tygrysku kochana pominęłam również...ogromne gratulacje :) jak ja bym kciała takie 100%swoje mieszkanko:)

Duniu
moja niunka nie obejrzy póki co niestety,bo musze sciągnąc jakiś dodatek do winampa....:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry