reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienka wiesz co ciesze sie,ze nie mam takiego doświadczenia....bez kitu...

No ja byłam tylko zbulwersowana,a raczej przestraszona tym jak oni te maluszki myją....pod kranem , w płynie dostosowanym dla zieci po 1 roku zycia..... rozumiem,ze one maja duzo tych maluszków do kapania....ale szok po prostu....

widze ze nawet sie nikt nie zastanawia gdziesmy sie podziali lafiryndy jedne;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di tak Wam powiem,bylismy na zakupach;-)Myszko,ja tez lososia dzisiaj serwuje,ale robie go najprosciej na swiecie,bez zadnych tuningow,losos w folie,do tego dwa plasterki cytryny,galazka rozmarynu,troche maselka,na brytfanke i dookola ziemniaczki w koche i cebula,mniam paluchy lizac:-D
Moj maz wywija z mala jakies piruety do vivy i wlasnie mnie wysmial ze z tatusiem wszystko zatanczysz,a mama sie rusza jak patyk od kaszanki:-D:-DCo oczywiscie nie jest prawda,bo mama szesc lat w zespole tanca ludowego wywijala cholupce,pol swiata z zespolem zjezdzila,wiec nie moze byc az taka lipa:-D:-DMamusia,doktorantko nasza,jak Twe katary tudziez inne bole glowy??mam nadzieje ze juz lepiej,i do do Agaci rowniez sie tyczy:tak:
LANDRYNCIU KOCHANA,MYSLE O TOBIE OD SAMEGO RANA,ZARAZ OTWORZE SOBIE SZAMPANA,BABELKI DO LEBA UDERZA SZYBCIUTKO,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MOJA KRASNOLUDKO:-D!!

KAJUSKAAAAAAAA TY MOJA KOCHANA DZIEKUJE ZA WIERSZYK SLICZNY i jaki bombelkowy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
siem wzruszylammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm normalnie :rofl2::rofl2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekuje wszytkim za zyczenia i te na gg i na nk i na meila :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jestescie kochaneeeeeeeeeeeeee ze nie zapomnialyscie... a gdzie prezenty:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No ja byłam tylko zbulwersowana,a raczej przestraszona tym jak oni te maluszki myją....pod kranem , w płynie dostosowanym dla zieci po 1 roku zycia..... rozumiem,ze one maja duzo tych maluszków do kapania....ale szok po prostu....

Karolinko i obys nie miała takich doświadczeń...:sorry::sorry::sorry:

Dobrze że płynem dla dzieci u nas myły mydłem w płynie które wisiało nad wanienkami :confused2::confused2::confused2:

Ale nie warto tego wspominać ważne że nasze dzieciaczki nie będą tego pamiętały:tak:

to u nas myja pod kranem dzieci w szpitalu ale wlasnymi szamponami... moim zdaniem mycie pod kranem jest o wiele bardziej higieniczne moze wyglada zle ale to dla dobra maluszka co by jakis bakteri nie zlapal od innych dzieci...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry