reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale tu dzisiaj pustki ... jak nigdy prawie :eek:
U nas od dzisiaj nadzieja na zmianę pogody, bo dziś było naprawdę całkiem przyjemnie :tak:
Dziś przyjechała do nas moja szwagierka przyszła (siostra mojego przyszłego) na tydzień z synkiem młodszym o 1,5 miesiąca od Filipka. I w sumie fajnie, bo będzie z kim poplotkować i na spacerki chodzić. Oczywiście musiała ma jak zwykle na dzień dobry humor popsuć :crazy: Zawsze jak mnie widzi po jakimś czasie to mówi: "Boże jak Ty źle wyglądasz, za każdym razem jak Cię widzę to coraz gorzej wyglądasz". A ja się pytam: "Co masz na myśli?" A ona: "Normalnie wyglądasz jakbyś anoreksję miała":angry::angry::angry: Kurczę już mi te jej teksty uszami wychodzą!!! Od mniej więcej 4 lat waże tyle samo 49-50kg przy wzroście 164cm. Może i jestem szczupła, ale nie chuda, a do anoreksji to w ogóle jeszcze daleka droga. Nie chciałam się z nią kłócić i siedziałam cicho, ale najchętniej sama coś bym jej powiedziała!!! Sorki dziewczyny musiałam się wyżalić, bo naprawdę dobry niedzielny nastrój mi spieprzyła

Madzienka
Kana była na 50-leciu ślubu babci chyba. Tak mi się kojarzy, że pisała o tym wczoraj. Chyba, że coś pomieszałam:sorry:

A teraz zmykam spać, bo już po 23. A dziś mały nam zrobił pobudkę o 3.40. Mam nadzieję, że to byl tylko taki jednorazowy wybryk:tak:
DOBRANOC DZIEWCZYNKI

Witajcie. Noc za nami masakryczna. Natalka całą noc walczyła z gorączką a ja z jej płaczem. No i od piątej już jesteśmy na nogach.

Sto lat dla Maksa Ewuśki:-)

Dzień Dobry :)))
a mój bąbelek oo właśnie się obudził...a poza tym to mamy wielkie problemy z usypianiem :crazy:jestem już taka zmęczona a on jeszcze takie numery że spać nie chce odłoże do łóżeczka to wieki krzyk i płacz...aż wychodzę liczę do 10..gadam do siebie że to mój synuś,że mu jest ciężko przez ząbki i wo gule i dopiero wracam...
no i o dziwo..kaszek jeść nie chce,deserków też :szok::szok:a wcześniej kończył sie słoiczek to w placz a teraz to nawet pół nie zje..a slini sie jak ta psina z Rodziny Zastępczej :-p ae oczywiście ani kresek ani ząbków nie widu ni słychu ehh

Witajcie. Noc za nami masakryczna. Natalka całą noc walczyła z gorączką a ja z jej płaczem. No i od piątej już jesteśmy na nogach.

Sto lat dla Maksa Ewuśki:-)
dużo zdrówka dla Natalki

Witajcie kochane
oczywiście my już jesteśmy na nogach
mamusia się uczy, a dziecko znęca się nad swoimi paluszkami:-)
Milego dzionka kochane

Dużo zdrówka i 100 latek dla Maksia

Witam poniedziałkowo (jak ja nie cierpię tego dnia tygodnia), brrrrrrr
U nas nocka super, Mała poszła spa po 22 i wstała przed 7. Za to pogoda znów zrypana, cały czas pada.

Kokusia, współczuję nocki i życzę żeby ząbki szybko sie pojawiły i żeby dziecko znów odzyskało humorek.
Ola Wam tez życze szybkiego ujrzenia zębolków i odyskania apetytu.

Maksiu, buziaki jubileuszowe dla Ciebie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry