Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
pyciolek dostep masz
Dobranoc dziewczeta;-)
Dobranoc dziewczeta;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zawsze jak mnie widzi po jakimś czasie to mówi: "Boże jak Ty źle wyglądasz, za każdym razem jak Cię widzę to coraz gorzej wyglądasz". A ja się pytam: "Co masz na myśli?" A ona: "Normalnie wyglądasz jakbyś anoreksję miała"

Kurczę już mi te jej teksty uszami wychodzą!!! Od mniej więcej 4 lat waże tyle samo 49-50kg przy wzroście 164cm. Może i jestem szczupła, ale nie chuda, a do anoreksji to w ogóle jeszcze daleka droga. Nie chciałam się z nią kłócić i siedziałam cicho, ale najchętniej sama coś bym jej powiedziała!!! Sorki dziewczyny musiałam się wyżalić, bo naprawdę dobry niedzielny nastrój mi spieprzyła

jestem już taka zmęczona a on jeszcze takie numery że spać nie chce odłoże do łóżeczka to wieki krzyk i płacz...aż wychodzę liczę do 10..gadam do siebie że to mój synuś,że mu jest ciężko przez ząbki i wo gule i dopiero wracam...
a wcześniej kończył sie słoiczek to w placz a teraz to nawet pół nie zje..a slini sie jak ta psina z Rodziny Zastępczej
ae oczywiście ani kresek ani ząbków nie widu ni słychu ehhdużo zdrówka dla NatalkiWitajcie. Noc za nami masakryczna. Natalka całą noc walczyła z gorączką a ja z jej płaczem. No i od piątej już jesteśmy na nogach.
Sto lat dla Maksa Ewuśki:-)
kokusiu,mozemy zalozyc klub....my od 3Witajcie. Noc za nami masakryczna. Natalka całą noc walczyła z gorączką a ja z jej płaczem. No i od piątej już jesteśmy na nogach.
Sto lat dla Maksa Ewuśki:-)