reklama

Grudniowe mamusie 2008

ale wam dobrze dziewczyny, te zbym się na jakiś zjeździku spotkała:zawstydzona/y:a tu ja nawet jak w Polsce będę to kurcze, więc spraw do załatwienia niż jakiegokolwiek wypoczynku, i tak zawsze wkurza mnie to, a w Polsce może we wrześniu, może w październiku, w sumie to jeszcze niewiadomo, jak pracę zacznę to d....z tego wszystkiego będzie:wściekła/y:

reklama
no to już całkiem niedługo, kurczę trzymam kciuki, oj szkoda, że mnie w PL nie ma, zaraz byśmy Ci wszystkie zrobiły wielkie oblewanie obrony, jestem pewna, że dzieczyny wszystkie zaraz nianie by załatwiały, żeby tylko na taką imprezę się załapać, hihi:tak::-D:-D:-D

dobra, ja uciekam, bo mój niuniuś leży na kocyku i baje ogląda, i chyba ja juz bardziej się za nim stęskniłam po tych kilku minutach, niz on za mną:-Dno to idę książecki poczytać, bo za niedługo wychodzę, to się na zapas muszę nacieszyć, heh,
do zobaczenia Mamusia, a cała reszta to zaraz z bb będzie wypisana, za olewanie:-p:-p:-p

Dzieki Beciaczku za podpowiedź :-) niestety my bedziemy mieli tylko 3 dni,ale jakos damy rade :-D my wcześniej byliśmy w Łebie ale teraz z małym to tak daleko nam sie nie usmiecha jechać.
Ja dzis Maksiowi dałam pierwszy raz chrupki kukurydziane haha najpierw zamiast jeśćź to je zgniatał :-D

Witamy i my :)))

Juz po uroczystości.....było WSPANIALE :-):tak: Malutka taka grzeczna,ze nie poznawałam własnego dzidziusia.....rozchwytywane przez wszystkich.....bananek od ucha do ucha, pełno ludzi nawet spackac nie chciała...oczka jak japonka,ale nic twardo...:-p wkońcu padła,ale po 30 minutach była wyspana...za to grzecznie asneła w samochodzie jak wracalismy..... jestem z niej naprawde dumna...dostała od prababci Kubusia Puchatka, i jeszcze takie innego misia to juz posmakowane oba były od razu....haha

Teraz jezcze tylko na wybory i sjesta:P

Buziaczki dla was...a zdjateczka dodam jak mi chrzesny przesle,bo nam padła aparat oczywiscie :sorry::sorry::sorry:

Arlets....wejdz do mnie na NK Karolina Prusaczyk...tam bedziesz miala nas wszystkie...a mamy nawet osobiste konto grudnióweczki prowadzone przez Myszke..u mnie wszycho znajdziesz:)

Ola,ja się dopiero teraz dopatrzyłam, ze Ty z Olsztyna, ja kochana 5 lat tam mieszkałam, bo studiowałam na UWM, wiec nie obce mi Kortowiady i te inne, heh:-Da miasto uwielbiam, szkoda, ze tak rzadko ostatnio tam bywam, ostatnio rok temu po kiecke ślubną:tak:w Vivien Vigo.
a do Trójmiasta na 3dni auto odradzam,jak w korku utkniecie to na całe 3 dni:tak:
ale kolejka jest super, najszybsza i wszędzie dojedziesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry