reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam!!!
ostatnio coś nie mam czasu na bb miałam teraz popołudniowe zmiany a wiecie jeszcze oboiązki nie czytam bo sporo do nadrobienia
kurcze nasz Jarek zrobił się okropny budzi się w nocy co chwila,całymi dniami marudzi a my już nie mamy siły :-( buuuuuuuuu
położna powiedziała mi że mam się nie przejmować bo on teraz protestuje że mamusi nie ma i mało mu czasu poświęca i ż to powinno minąć tylko kiedy jak ja nawet nie mam siły pracować a już wogóle być mamą i żoną!!!

reklama
Witajcie Mamusie;-)
U nas dzisiaj pogoda nawet w miarę względna w porównaniu do paru ostatnich dni. Może w końcu wybierzemy się na jakiś spacer :tak:

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego spania Waszych maluszków. Mój Filip obudził się dziś o 3.40 i w sumie coś tam drzemał do 7, ale co chwilę się budził i musiałam kursować między jego łóżkiem, a swoim, więc specjalnie wyspana nie jestem :no: Zwykle śpi ładnie, ale bywają też ciężkie noce, niestety mowy o spaniu do 9 czy 10 jednym ciągiem przez całą noc nie ma. Cóż ... muszę z tym pogodzić.

Zozakoza a może małemu ząbki wychodzą. Dlatego zrobił się taki marudny i budzi się w nocy. Albo rzeczywiście po prostu tęskni za Toba. U mnie też ostatnio ciężkie dni, Filip marudny i nie chce sam się sobą zająć, no ale ja nie pracuję, więc jest mi pewnie o wiele lżej niż Tobie. Na pewno to wszystko kwestia czasu. W końcu kiedyś musi być lepiej :tak:

Helo

U mnie też brak czasa :-(. Niuniowi idzie czwarty ząbek :szok:, biedactwo jest straśnie niestabilny:-(, ale naszczęście w nocy śpi od 19/20 do 5/6, ale w dzień to już różnie , dzisiaj np śpi od 11 i jeszcze się nie budzi:szok:.
Nie mam czasu do was zaglądać a widzę że nowe mamuśki dołączyły

papatki:-)

Witajcie Kochane, ja tylko na chwileczke bo zaraz idziemy do znajomych...jak nasza spiąca królewna obudzi sie:-D:-D:-D

U nas dzionek przepiekny, sloneczko i cieplutko tylko jakiś mega wiatr ale na szczescie cieply!!!!
Mam nadzieje ze zadnej burzy nam nie przywieje...

Puchy dzisiaj, wszystkie mamusie gdzies wybyły...Kana i Mamusia nie zajrzały:sorry:jeszcze???

Tygrysku słyszałam twoja pobudkę ale dzisiaj w planach byl jeszcze obiadek u rodzicow, wec nie zdążylam sie zameldować:eek::eek::eek:

Mamusia na wtorek zapowiadaja burze:confused2::confused2::confused2::confused2:wiec moze zamiast Vanilli (jesli oczywiscie bedzie padalo)spotkamy sie w plazie???I tak kolo 17 zeby moj meżulek zdążyl.....:tak::tak::tak:

Ola, my i w Krynicy byliśmy i w Trójmieście, super, do Trójmiasta jeździliśmy co roku, bo tam zawsze coś się działo, bo to i plaża, spokojne okolice, i miasto duże zarazem, ale chyba się nieco postarzeliśmy:-Di rok temu wybraliśmy Międzyzdroje, nieco spokojniej i otwarte morze, troche wietrzniej przez to, ale tez było super, i trafiliśmy na Galę Gwiazd przy okazji to było troche atrakcji,
a Trójmiasto, o kurcze, musisz mieć ze 3 tygodnie, żeby zdażyć wszystko zwiedzić:tak:tyle tego jest, najlepiej to w czasie Jarmarku, bo wtedy sporo na starowce się dzieje, Westerplatte warto zobaczyć, w Brzeźnie kiedyś koncerty były co Weekend ale nie wiem jak jest teraz, deptak i plaża na Zaspie zawsze nasza ulubiona, no i ta dzielnica jakaś sentymentalna,W Gdyni oczywiście port, oceanarium, aaaa....przy okazji zoo, koniecznie zahacz o Park Oliwski, uwielbiam, przepięknie tam jest, obiecałam sobie, że Wiktorka kiedy

Beciaczku ale się rozmarzyłam...ja kocham Trójmiasto i mam nadzieje ze nasz wrzesniowy wyjazd wypali i spotkam sie z YOKĄ:tak::tak::-D:-D:-D
Tygrysku namysliłaś się jedziesz z nami???

A jarmark ja uwielbiam, ale z Jula go sobie nie wyobrażam...ja potrafie tam caly dzien spędzić, wiec w tym roku planujemy wycieczkę we wrześniu:zawstydzona/y:

Dobra zmykam, bo sama ze soba gadam:-p:-p:-p:-p.....a rzadko mi sie to na bb zdarza wiec moze powinnam wykorzystac ta chwilę i jakimś monologiem Was zasypać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie Kochane, ja tylko na chwileczke bo zaraz idziemy do znajomych...jak nasza spiąca królewna obudzi sie:-D:-D:-D

U nas dzionek przepiekny, sloneczko i cieplutko tylko jakiś mega wiatr ale na szczescie cieply!!!!
Mam nadzieje ze zadnej burzy nam nie przywieje...

Puchy dzisiaj, wszystkie mamusie gdzies wybyły...Kana i Mamusia nie zajrzały:sorry:jeszcze???

Tygrysku słyszałam twoja pobudkę ale dzisiaj w planach byl jeszcze obiadek u rodzicow, wec nie zdążylam sie zameldować:eek::eek::eek:

Mamusia na wtorek zapowiadaja burze:confused2::confused2::confused2::confused2:wiec moze zamiast Vanilli (jesli oczywiscie bedzie padalo)spotkamy sie w plazie???I tak kolo 17 zeby moj meżulek zdążyl.....:tak::tak::tak:

Beciaczku ale się rozmarzyłam...ja kocham Trójmiasto i mam nadzieje ze nasz wrzesniowy wyjazd wypali i spotkam sie z YOKĄ:tak::tak::-D:-D:-D
Tygrysku namysliłaś się jedziesz z nami???

A jarmark ja uwielbiam, ale z Jula go sobie nie wyobrażam...ja potrafie tam caly dzien spędzić, wiec w tym roku planujemy wycieczkę we wrześniu:zawstydzona/y:

Dobra zmykam, bo sama ze soba gadam:-p:-p:-p:-p.....a rzadko mi sie to na bb zdarza wiec moze powinnam wykorzystac ta chwilę i jakimś monologiem Was zasypać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
niema problemu, madzienka, mozemy sie spotkac i w plazie o 17, tak?

no ja tez znow na pustki trafiam, kiedy my sie wszystkie spikniemy w jednym momencie?
u nas taka dziwna pogoda, raz deszcz, raz słońce, więc dzień lenia w domku mamy, ja może na chwilkę do koleżanki wyskocze, bo Wikuś to chyba będzie wtedy spał.

witam sie popoludniwo kochane
nie miałam czasu rano do was zajrzeć, bo wstaliśmy o 8.00, potem do kościołka, jakieś zakupki, no i się uczyłam, a teraz mam chwile czasu,wiec sie melduje
wczoraj bylismy na grilu u kokusi, wiec sobota udana, a teraz ide jeszcze troszkie sie pouczyc
milej niedzieli dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry