reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku, wiadomo mamina kuchna najlepsza, to jak miało nie smakować:-). Miłej niuedzielnej zabawy w domku

U nas pogoda tez do niczego, ale jedziemy autem i tam tez bedziemy pod dachem, a przynajmniej dzień nam szybciej zleci

reklama
Witajcie mamuśki.

Yoka super że się odezwałaś:tak: Oliwka jest śliczniutka normalnie nie mogłam się na nią napatrzec na NK. No i z Ciebie jaka laska. Tylko pozazdrościc.
Madzienka sukienusie śliczniutkie:-)
Kana miłego świętowania:-).
Blizniaki udanego wypadu do kina:-)

My wczoraj korzystając z pogody urządziłyśmy sobie z Mamusią grilla:tak:a dzisiaj mam znowu gości więc zmykam powoli szykowac obiadek

Miłego dnia mamuśki:tak:;-):-)

UUUU...cieniutko tu ostatnio, dzień dobry tak w ogóle, usłyszałam Tygryska to zaraz przybiegłam:-Dale wołaj głośniej Tygrysku, może zwołasz w końcu wszystkie mamuśki,
cóż ja napisać chciałam?udanych weekendowych imprez dziewczyny

Ola, my i w Krynicy byliśmy i w Trójmieście, super, do Trójmiasta jeździliśmy co roku, bo tam zawsze coś się działo, bo to i plaża, spokojne okolice, i miasto duże zarazem, ale chyba się nieco postarzeliśmy:-Di rok temu wybraliśmy Międzyzdroje, nieco spokojniej i otwarte morze, troche wietrzniej przez to, ale tez było super, i trafiliśmy na Galę Gwiazd przy okazji to było troche atrakcji,
a Trójmiasto, o kurcze, musisz mieć ze 3 tygodnie, żeby zdażyć wszystko zwiedzić:tak:tyle tego jest, najlepiej to w czasie Jarmarku, bo wtedy sporo na starowce się dzieje, Westerplatte warto zobaczyć, w Brzeźnie kiedyś koncerty były co Weekend ale nie wiem jak jest teraz, deptak i plaża na Zaspie zawsze nasza ulubiona, no i ta dzielnica jakaś sentymentalna,W Gdyni oczywiście port, oceanarium, aaaa....przy okazji zoo, koniecznie zahacz o Park Oliwski, uwielbiam, przepięknie tam jest, obiecałam sobie, że Wiktorka kiedy

Yokusia - ale super, że jesteś!!! Brakowało tu Ciebie!

Ja dzisiaj mega niewyspana, bo starsze dziecię zrobiło awanturę o 1 w nocy, a młodsze budziło się co chwila :baffled: Ale już po kawce, mam nadzieję, że jakoś będę egzystować :-)​

cos mi sie stalo z komp, zwariowal, chcialam polski znak i mi post wyskoczyl sam, wiec sorki bedzie bez pl znakow, bo musze go chyba zresetowac...co to ja pisalam Park Oliwski, i przepiekna katedra Oliwska, z mega organami:tak:
a w Sopocie byli

smy w Operze lesnej i oczywiscie na deptaku, a reszta to moze Yoka niech napisze, bo ja wszedzie nie byam, moze cos pominelam, wiecie co musze komp wylaczyc oszalal normalnie, nie wiem co sie dzieje

My dopiero wstalismy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale sie wyspalam od wczoraj od 22 do teraz a moj synek to juz spal od 20.
Potrzeba mi bylo chyba snu ostatnio nie moglam usnac za zadne skarby.:-(
Moj mezulek mi kawe przyniusl i czasteczko do lozka, :-)ja wstalam z lozka teraz maly jeszcze chrapie, a tu dom wysprzatany poscierane kurze, podloga lsni obiadek juz nastawiony i sie gotuje :szok: moj juz od 8 urzedowal w kuchni :-D
wczoraj to dopiero poznym wieczorkiem mialam czas na bb ale nikogo nie bylo

:-D maly po tej kaszce ryzowej spal od 20 do teraz 10 rano dalam cycusia i znow zasnol nawet oczek nie otworzyl na dobre :szok::szok: :szok:

Witajcie kobietki:-)
ja ma chwilkę wolnego, więc może uda mi się napisać więcej niż 2 zdania.
Czas mi ucieka, że szkoda gadać, zaczynam tracić już rachubę jaki dzień jest. Iggi chce, żeby ciągle dotrzymywać mu towarzystwa, a do tego pogoda jest beznadziejna, więc same wiecie.

Miłej niedzieli życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry