Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a cos sie justa nie pojawia co nie??

no,ja tez...moze ja maz od internetu odlaczylnooooooo w szoku ciezkim jestem:-):-)![]()

no,ja tez...moze ja maz od internetu odlaczyl
moj zasiadl wraz z dzieciem kubice ogladac wiec sie przykleilam,ale widze ze tu puchy straszne,co nie,Pyciolku??

Dzień dobry:-) Normalnie nie wierzę mam za oknem słoneczko
Gorące buziaczki dla Majki, Victorii i Zuzi:-)

Witam sobotnio
Kokusia wyobraź sobie,ze ja tez nie wierzę,ale ja równeiż mam słoneczko i bezchmurne niebo :-)
Za to jaka nocke nie przespna to masaka piłą mechaniczna... moja córcia poszła spac o 20,,,okolo 2 sie kreciła co niemaiara....potem okolo 24 na cosik do popicia....o 1:50 obudziła sie..ale nie mialam juz sił i wyladowła w łożeczku sama z sobą po 30 minutkach tatus wstał i tak chodził z nia do 3:30,bo Mari juz nie chciało sie spac....definitywnie wstała o 6:30...katastrofa....JESTEM NIETOMNA...
Kokusia kurcze a u nas jeszcze jest taka masakra,bo łóżeczko małej stoi u nas w pokoju....a nasze łóżko ze starości (żeby ni było) tak przeraźliwie trzeszczy,ze naprawdę jakie ja uniki robie ,żeby bezdzwiekowo wejsc to kurcze conajmniej jak akrobatka jakas.....i tylko jakos gosniej pisknie i mała na nowo....![]()
ale nie martw się, u nas to aż sie rury w drugą stronę powyginały
powaga, nie wiem jak to sie stałodzien dobry kochanenasz Fifi i 24 sie przebudzil na marudzenie ale szybciutko znow usnal, nastepnie pobudka o 6 na jedzonko i wstal finalnie o 8 . teraz sie relasuje u nas na lozku oczywiscie juz teledyski:-) wszystkie 3 obejrzał
![]()
Cześć dziewczynki. Nawet nie próbuję wszystkiego nadrabiać, bo nie mam szans z waszą produkcją. Miałam kompletnie zwariowany tydzień, w dodatku codziennie boli mnie ostatnio głowa, przypuszczam, że to z może być związane z pigułkami![]()
:-)
a problemy jakie niektóre z Was miały odeszły już w zapomnienie 

ciekawe czy bedzie pasowala???

juz nie moge doczekac sie kiedy ją w nie ubiorę...

, zgadzasz sie???buziaczki dla Ciebie i pięknej Oliweczki:-):-):-)