reklama

Grudniowe mamusie 2008

CZEŚĆ MOJE KOBITY KOCHANE !!!:-):-):-):-):-):-)

Wiem....wiem.... na pewno oberwie mi się za to że tak Was zaniedbuję,ale uwierzcie mi że ciężko wygospodarować czas na kompa a jak już mi się uda to jak na złość młoda się głośno skarży:P
U mnie powoli do przodu...choć nocki nadal beznadziejne :-( ale pomimo że czasami po ciężkiej nocce chodzę na rzęsach to już nawet o tym nie myślę bo i tak nic na to nie poradzę...
Oliwka rośnie jak na drożdżach...duża z niej dziewucha...każdy kto mnie spotyka mówi że wygląda jakby miała roczek hihi....ale ja się nie przejmuję bo najważniejsze że zdrowiutka i pogodna...martwi mnie jednak że pomimo że skończyła już pół roku to nadal nie potrafi się przekręcać z brzuszka na plecki i na odwrót ale mam nadzieję że przyjdzie na to odpowiedni czas...
Jeśli chodzi o mnie to zdecydowałam się na urlop wychowawczy...co prawda troszkę z przymusu ponieważ pomimo że Gdynia to rozwijające się miasto to jest tylko jeden żłobek w którym na miejsce czeka się ok 1,5 roku...
Dziękuję Wam za komentarze na NK...pomimo że rzadko jestem na BB to przynajmniej tam Was podglądam :-)
Niestety nie jestem w stanie nadrobić Was co mnie troszkę smuci bo nawet nie wiem co u Was :-( ale mam nadzieję że dzieciaczki zdrowo się chowaja i są szczęśliwe :happy: a problemy jakie niektóre z Was miały odeszły już w zapomnienie :tak:

Sciskam Was wszystkie razem i każdą z osobna i ślę milion buziaczków
3majcie sie dziołchy :-):-):-)

hej, ale trafiłaś kobitko na pustki, ja sama w szoku jestem, co się dziś dzieje, no ale przeciez weekend, kazdy pewnie na wypadzie,
no więc pozdrawiam od nas wszystkich, tych nieobecnych też, a dziewczynki niech żałują, ze ich nie ma:-pzdrówka dla Oliwki
Witajcie w sobotnie popoludnie...cos pustawa tutaj, nawet do nadrobienia mialam niewiele:-p:-p:-p:-p

U nas dzionek prawie zlecial...bylismy na zakupach, kupilam wkoncu folie przeciwdeszczowa, bo patrzac za okno to strach wychodzic bez parasola i folii:eek::eek::eek::eek::eek:ciekawe czy bedzie pasowala???:sorry::sorry::sorry:

Później odwiedzilismy moich tesciow, bo w srode leca na urlop i chcieli nacieszyc sie wnuczka...zjedlismy obiadek i jestesmy....

A jutro w planach mamy odwiedziny u naszych znajomych ktorzy oczekuja malej Neli...jeszcze dwa tygodnie i będzie ich wiecej:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Aaaa i jeszcze pochwale sie Wam ze kupilam Julci dwie suknie:-D:-D:-D:-Djuz nie moge doczekac sie kiedy ją w nie ubiorę...

YOKA Asieńko witaj!!!!!Wybaczam że tak rzadko zagladasz ale pamietaj ze jesli uda nam sie wypad do trojmiasta to musimy sie koniecznie spotkac:tak::tak::tak:, zgadzasz sie???buziaczki dla Ciebie i pięknej Oliweczki:-):-):-)

I oczywiscie mega buziak dla dzisiaj świętujących!!!!!

Madziu, piękne te sukieneczki

reklama
Pustki pustki,aż piszczy:p haahah mamuśki na wypady sobotnie pojechały,albo się godzą z mężulkami :p haahha my jutro jedziemy do mojej babci na 50-lecie ślubu..tak więc jutro mnie nie będzie....jakby ktoś sie martwił:P hahha ( troszke sobie dodałam...tylko troszkę:P)

Buziackzi kochane...udanego weekendu:*:-)

ja juz powrocilam :-D:-D:-D:-D bo moje dziecko musowo musi isc spac po 20:-D:-D:-D

dzis wprowadzilismy nowosc kaszka ryzowa ale malemu smakowalooo zrobilam gesciejsza i dalam mu lyzeczka ale mial bananka na ustach i wogole po tej kaszce jakos tak sie chichral... ciekawe czego oni tam dosypali:zawstydzona/y::-D:-D

Pustki pustki,aż piszczy:p haahah mamuśki na wypady sobotnie pojechały,albo się godzą z mężulkami :p haahha my jutro jedziemy do mojej babci na 50-lecie ślubu..tak więc jutro mnie nie będzie....jakby ktoś sie martwił:P hahha ( troszke sobie dodałam...tylko troszkę:P)

Buziackzi kochane...udanego weekendu:*:-)

no wlasnie widze ze nie ma produkcji zza duzej :zawstydzona/y::zawstydzona/y: po weekendzie sie poprawi

a gdzie moja K.A.J.A:-(:-(:-(

Dzień dobry:-) Normalnie nie wierzę mam za oknem słoneczko:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Gorące buziaczki dla Majki, Victorii i Zuzi:-)

My z Mariczką moja niewdzięczna równeiż zyczymy wszystkim solenizantkom: Majeczce, Viktorce i Zuzi wszystkiego naj naj naj :tak: rośnijcie zdrowo i nie dajcie az tak popalić rodzocom, co sie może na rodzienstwo kiedyś zdecydują:p jhahaha:-)

i my życzymy 100 latek i dużo zdrówka

a my sie do tych milych zyczen dolaczamy!!
Victorka dziękuje wszystkim cioteczkom za życzenia;-):-), i my też życzymy wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego:tak::-).

Yoka super że zaglądnełaś;-), pozdrawiamy

Dzień Dobry spiochy :))
\Yoka aż usmiech się pojawił na mojej buźce jak zobaczyłam ze napisałaś :-D
ja dziś dałam gafe juz drugi raz z rzędu hihi i zasnęłąm w połowie nocy karmiąc małego no i upiekło mu sie pospać z mamusią :-) ale spal godzinke dłuzej przy cycusiu znaczy się do 6 40;-)
Yoka a mam pytanko bo my 27lipca jedziemy do Krynicy Morskiej i chcemy zachaczyć o Gdańsk,Gdynie i Sopot....i moze Ty byś podpowiedziała nam co warto obejrzeć w tych oklicach :) bo wstępnie to na razie w planach mamy ZOO :-D

Dzien dobry:tak::tak:
ojej ale tutaj pustki, niedlugo nasze forum kurzem porośnie:szok::szok::szok::szok:
u nas pogoda okropna pochmurno zimno jak w pazdzierniku czy listopadzie brrrrrrrrrrrrrr zatem dzien spedzamy siedzac w domku i nigdzie nie wychodzac:-(:-(
fifi cala noc pieknie spal i jeszcze sie nie obudzil:szok::szok: w szoku jestem:-D:-D wczoraj zrobilam Filipkowi mamusiny deserek zmiksowalam bananka dodalam 30 ml kaszki banankowej rozrobionej w mleczku i to wszystko zmieszalam razem :tak:smakowalo:tak:
Yoka super ze u ciebie wszystko sie uklada :tak: zagladaj do nas czesciej:tak:

Pobudkaaaaaaaaaa mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-p:-p:-p:-p dziś tygrysek budzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej mamuśki
Jak fajnie ze za duzo nie popisałyście, nie muszę nadrabiać.

Madzienko sukieneczki śliczne. Udanej wyprawy do znajomych. My też ostatnio byliśmy u koleżanki, która lada dzień spodziewa się Tosi, jak fajnie miec dzidziolka w brzuszku.
Kana, udanego świętowania.
Yoka, oczywiście ze wybaczamy, buziole dla Oliwci.
Pytia, fajnie ze Hania daje trochę odetchnąć.

Spadam szykowac śniadanko, bo jak chłopaki wrócą z kościoła, to musimy expresowo zjeść, bo jedziemy do kina i do znajomych.
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanej niedzieli
Do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry