kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
...bo juz wrócił i sie domaga..![]()

kana a czego?

Moja to na głowie przez łózko wędruje:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...bo juz wrócił i sie domaga..![]()

kana a czego?

Cyprysiowa takie to chyba przepadaja po jakims czasie mysle.....bo w takim wypadku to bysmy sie w ogóle nie wypłacili....mój"specjalista"A z mandatów za przejazdy na gape tez moga?![]()
mówi,ze tylko za sadowe i policyjne.....Kokusia ja widze,ze Tobi to tylko jedno w głowcekana a czego?
Moja to na głowie przez łózko wędruje:-)![]()
Cyprysiowa takie to chyba przepadaja po jakims czasie mysle.....bo w takim wypadku to bysmy sie w ogóle nie wypłacili....mój"specjalista"mówi,ze tylko za sadowe i policyjne.....

O MOJ BOZEprzed ciaza to po pare razy dziennie i najlapiej wszedzie byle nie na lozku....
chyba za duzo juz powiedzialam![]()

Oj my przed ciążą to też mieliśmy niezłe jazdy. Zwłaszcza że stęskniony mężus wracał tylko na weekendy do domu. A potem popadł w "depresje" bo przez całą ciążę nie miałam na niego ochoty no i wybrał komputer z którym muszę powoli zacząc walczycprzed ciaza to po pare razy dziennie i najlapiej wszedzie byle nie na lozku....
chyba za duzo juz powiedzialam![]()