kana161
Mama "terrorystek" :P
Przeżyłam... mam tylko cichą nadzieję, ze to już ostatnie...........zabilabym chyba![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeżyłam... mam tylko cichą nadzieję, ze to już ostatnie...........zabilabym chyba![]()

no nie, jak w serialu, dziewczyny przestancie, ja jutro mam egzamin i nie nadarzam za wami:-)tak Kana miala ochote na kuzyna Kaji ale wyperfadowalysmy jej ten pomysl z glowy a ze glupio jej sie zrobilo bo Kokusia ustawila ja do porzadku to temat zmienila to teraz pisze juz o swoim "misiu"
hahahhaha![]()
Pyciolku nie nadąrzasz widzę.....starośc nie radośc;p żarcik:* kcohana ty nasza;* z wypłata zwrotów z podatków o ile się nie mylę :-)z czym>?????
Pyciolku nie nadąrzasz widzę.....starośc nie radośc;p żarcik:* kcohana ty nasza;* z wypłata zwrotów z podatków o ile się nie mylę :-)

no i to jaka sexyale ze mnie dypaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Mój to jak przeczyta Martynie bajkę to znika w drugim pokoju przed kompem a jak przychodzi to ja już śpię. A potem to skarży się że on juz nie pamięta jak własna baba wyglądano raczejhahahha
No wsumie to jakies tam braki mam....wczoraj poszedł spać....leze czekam...mysle zaatakuje z ukrycia czy jak...a tu lipa....zasnął.....![]()

Pyciolku ze zwrotem podatkuz czym>?????
pierwsze slysze ze to tak mozna w ogole...tak bez zgody zarabiacza mu po prostu zabracPrzeżyłam... mam tylko cichą nadzieję, ze to już ostatnie...........![]()
??a nie mogli np z wyplaty i rozlozyc na raty??ojjjjjjj ja tez juz nie pamietam kidy co bylo....Mój to jak przeczyta Martynie bajkę to znika w drugim pokoju przed kompem a jak przychodzi to ja już śpię. A potem to skarży się że on juz nie pamięta jak własna baba wygląda
Pyciolku ze zwrotem podatku

wstydz sie przyznac ale z tydzien poscimy

:-):-)