kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
hahahah nono a z radości to mu moze co nieco podskoczy i od razu sie udahahaha
![]()
Kana a czy Twój "mąż" nie ma przypadkiem nocek w tym tygodniu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahah nono a z radości to mu moze co nieco podskoczy i od razu sie udahahaha
![]()
Ja tez nic nie dostaję :-Cyprysiowa zdrówka dla Ksawerka.
Blizniaki aaaaaaaaaaaaa to dlatego ja nic nie wiem. Bo ja niestety należę do grona tych mamusiek które nie dostały żadnej paczki:-(
Ale za to listonosz mi dzisiaj przyniósł zwrot podatku. A juz się bałam że coś pokręciłam i dlatego jeszcze nie mam pieniążków. No i wkońcu będzie nowy piec![]()
mój miś słodki wstrętny.....no jakby to ując miał kiedys co nieco naskrrobane i do najgrzeczniejszych nie należał,a ze miał kilka bądź naście mandacików nie zapłaconych policyjnych....to z 600zł dostalismy 44 
hahaha nie mój "mąż" ma teraz na rano???a co???? myślicie,ze jakies braki czy jak??hahahaKana a czy Twój "mąż" nie ma przypadkiem nocek w tym tygodniu?
Ja tez nic nie dostaję :--
-(
Kokusia nie piszm i nic o zwrocie,bo mnie szlak bądź szlag trafiamój miś słodki wstrętny.....no jakby to ując miał kiedys co nieco naskrrobane i do najgrzeczniejszych nie należał,a ze miał kilka bądź naście mandacików nie zapłaconych policyjnych....to z 600zł dostalismy 44
![]()
pszeplasiam ale obiecuje że nie napisze ile dostałam żeby Cię nie dołowac
;-)\Ja tez nic nie dostaję :--
-(
Kokusia nie piszm i nic o zwrocie,bo mnie szlak bądź szlag trafiamój miś słodki wstrętny.....no jakby to ując miał kiedys co nieco naskrrobane i do najgrzeczniejszych nie należał,a ze miał kilka bądź naście mandacików nie zapłaconych policyjnych....to z 600zł dostalismy 44
![]()

ile czasu maja na to?
nie pyskuje itd
no i daje sie przytulac, calowac a starsze nie maja na to czasu
Powiedz kochana skąd ja to znam....nie no terazxto juz jest grzeczny...Kanusia go do pionu i to raz wzięła...ale grzeszki młodo.sci pozostały.....\
moj tez zbyt dobry to on nie byl..............i tez wiele pieniazkowposzlo sobie od tak oooooooo
no ale teraz juz zmeznial
choc i tak ma jeszcze wiele z dziecka![]()

juz jestem, a co lody juz sie zaczely?????????????????????hahahahahha zas sie zaczyna
mamutki szybciutko na bb-robi sie goracooooooooooooo![]()
No właśnie o tym pomyślałamhahaha nie mój "mąż" ma teraz na rano???a co???? myślicie,ze jakies braki czy jak??hahaha
Mi jak ostatnio przez braki przyśniło się że zgwałsciłam męża to w środku nocy go obudziłam
ale wcale nie był niezadowolony