reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cyprysiowa zdrówka dla Ksawerka.
Blizniaki aaaaaaaaaaaaa to dlatego ja nic nie wiem. Bo ja niestety należę do grona tych mamusiek które nie dostały żadnej paczki:-(
Ale za to listonosz mi dzisiaj przyniósł zwrot podatku. A juz się bałam że coś pokręciłam i dlatego jeszcze nie mam pieniążków. No i wkońcu będzie nowy piec:tak:
Ja tez nic nie dostaję :-(:-(:-(

Kokusia nie piszm i nic o zwrocie,bo mnie szlak bądź szlag trafia :crazy: mój miś słodki wstrętny.....no jakby to ując miał kiedys co nieco naskrrobane i do najgrzeczniejszych nie należał,a ze miał kilka bądź naście mandacików nie zapłaconych policyjnych....to z 600zł dostalismy 44 :wściekła/y:

Kokusia nie piszm i nic o zwrocie,bo mnie szlak bądź szlag trafia :crazy: mój miś słodki wstrętny.....no jakby to ując miał kiedys co nieco naskrrobane i do najgrzeczniejszych nie należał,a ze miał kilka bądź naście mandacików nie zapłaconych policyjnych....to z 600zł dostalismy 44 :wściekła/y:
:zawstydzona/y:pszeplasiam ale obiecuje że nie napisze ile dostałam żeby Cię nie dołowac:tak:;-)

\

:no::no::no::no::no:
moj tez zbyt dobry to on nie byl..............i tez wiele pieniazkowposzlo sobie od tak oooooooo:angry::angry::angry::angry:

no ale teraz juz zmeznial:-p:-p
choc i tak ma jeszcze wiele z dziecka:-D:-D:-D

Kokusia ja jeszcze tez zwrotu nie mam a okna czekaja na wymiane:angry: ile czasu maja na to?

Blizniaki moze nie bardziej kochasz takie malenstwo ale ono cie nie denerwuje jak to starsze:no: nie pyskuje itd:-D no i daje sie przytulac, calowac a starsze nie maja na to czasu:-D

\

:no::no::no::no::no:
moj tez zbyt dobry to on nie byl..............i tez wiele pieniazkowposzlo sobie od tak oooooooo:angry::angry::angry::angry:

no ale teraz juz zmeznial:-p:-p
choc i tak ma jeszcze wiele z dziecka:-D:-D:-D
Powiedz kochana skąd ja to znam....nie no terazxto juz jest grzeczny...Kanusia go do pionu i to raz wzięła...ale grzeszki młodo.sci pozostały.....:-p

Kokusia no pochwal sie pochwal.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry