kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
A tam gadasz. Przecież Ty niepijąca. No chyba że tylko ze mna nie chciałaśno jak zaszaleje dzisiaj, to jutro egzamin obędzie się beze mnie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tam gadasz. Przecież Ty niepijąca. No chyba że tylko ze mna nie chciałaśno jak zaszaleje dzisiaj, to jutro egzamin obędzie się beze mnie![]()

Ja dostałam jakis czas temu taką przesyleczke, pisałam o tym, tam było mleko nan2, soczek i jakiś słoiczek i był taki kupon z gerbera, który trzeba było razem z 8 etykietami wyslac. Ileś pierwszych zgloszeń to były takie zestawy jakdostałam ja i dagulla, a pozostałe miejsca jakieś termometryA dlaczego ja nic nie wiem o żadnym konkursie? :-(
z radości ma się rozumiec??????????? ma zonę???moj kuzyn chyba upadnie jak przyjedziemy..
oczywiscie ze z radosci!!!ma dziewczyne,ale sa ze soba chyba z 10 lat....staraja sie o dzidziusiaz radości ma się rozumiec??????????? ma zonę???
ale mysle ze nie 24 na dobe i ze nie bedziemy przeszkadzac

:-d:-d:-dto nie mozna w dzisiejszej dobie postepu telefonicznie zdawac:-d:-d:-d:-d??
hahahah nono a z radości to mu moze co nieco podskoczy i od razu sie udaoczywiscie ze z radosci!!!ma dziewczyne,ale sa ze soba chyba z 10 lat....staraja sie o dzidziusiaale mysle ze nie 24 na dobe i ze nie bedziemy przeszkadzac
![]()

Ja juz zapomnialam co to zwrot podatkuAle za to listonosz mi dzisiaj przyniósł zwrot podatku. A juz się bałam że coś pokręciłam i dlatego jeszcze nie mam pieniążków. No i wkońcu będzie nowy piec![]()
, dostalam przed komunią i miałam akurat na imprezkęhahahah nono a z radości to mu moze co nieco podskoczy i od razu sie udahahaha
![]()

wariatkahahahah nono a z radości to mu moze co nieco podskoczy i od razu sie udahahaha
![]()