reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dunie Witaj, miłej imprezki życzę i wszystkiego najlepszego solenizantowi;-) a i czekam na przepis na sałatkę.
tygrysek teraz możesz poczuć się jak w Uk tu tak ciągle jest;-(

a moj synol spinka juz 3 h.......:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a w nocy takie akcje pokazuje:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
a mi to nikt nie pozaluje nieprzespanych nocek:eek::eek::eek::eek::eek::tak::tak::tak::-)
no ale musze sie pochwalic bo wlasnie zrobilam malemu mamusina zupke....:tak::tak:i mi na wet smakuje ,lepsza niz te sloiczkowe(przynajmniej dla mnie):-D:-D:-D
zupka na stole juz sie studzi a Alexior tnie mocnego komara:szok::szok::szok:

a mi to nikt nie pozaluje nieprzespanych nocek:eek::eek::eek::eek::eek::tak::tak::tak::-)
no ale musze sie pochwalic bo wlasnie zrobilam malemu mamusina zupke....:tak::tak:i mi na wet smakuje ,lepsza niz te sloiczkowe(przynajmniej dla mnie):-D:-D:-D
Pyciolku kochana ty nasza...jaka ty biedna jesteś z tymi nockami...jeszcze troszke i bedzie lepiej:*:*:* i pisze to zupełnie szczerze:*

Kurcze Kajaczku.....chociaz zanim my sie tam przerzucimy to wy juz pewnie wrócicie;P...

Tygrysek dawaj do Tczewa...póki co z Kołobrzegu nic nie doszło:p hahaha

Dzień dobry kochane grudnióweczki:-)

Nadrobiłam Was uff i już zapomniałam co miałam komu napisać hehe. Napewno to, że:
Kaja fryzurka bomba, wyglądasz świetnie, zresztą jak zawsze:tak: Tak na marginesie mam tyle samo wzrostu i ważę tyle co Ty:laugh2: Jak w mor.. strzelił:sorry:
Cyprysiowa gratuluję awansu!!!:-)
Dagulla my byliśmy dwa lata pod rząd w Darłówku, dzieli się ono na wschodnie i zachodnie, podzielone mostem zwodzonym, jest aquapark, latarnia morska, port, z portu odpływają statki na wycieczki po morzu, fajnym miejscem jest karczma tańczących i śpiewających kelnerów:-);-) Ogólnie miejsce super:tak: Polecam!
Bliźniaczku a oprócz Międzyzdrojów co byś jeszcze poleciła? Bo trzeci raz pod rząd już do Darłówka raczej się nie wybierzemy;-)
Madzienka udanego spotkanka z Mamusią:-)
Mopku gratuluję ząbeczka:tak:
Reniu jak tam maleńka po szczepieniu?
Żania witaj:tak:
Kanuś ale akrobatka z Mariczki i jakiego super ma przyjaciela:-), a z tymi nóżkami i latającym miśkiem:-D hehe wyobraziłam to sobie i sama do siebie się śmiałam;-)
Kokusia naprawdę oryginalne te prezenciki dla tatusiów:tak:
Agacia życzę Ci aby ta i następne nocki były nieprzerwane;-)

Ok, a teraz troszku co u nas;-) Mój kochany synek dał mi pospać do 8.30:-) Potem wzięłam go do łazienki ze sobą co by się wykąpać, no i muszę się pochwalić, że on chyba kuma czaczę:-) Mamy ubikację razem z łazienką i wyobraźcie sobie, że zawsze jak biorę go żeby popatrzył jak mamusia się kąpie i wsadzam go w leżaczek zaczyna mi walić kupalka:-D jakby wiedział że w tym właśnie miejscu ten proces się odbywa:tak:
A tak poza tym moje kochanie ma jutro urodzinki i szykuję menu na jutrzejszy dzień:-) Mam fajny przepis na tzw.briani i pyszną sałateczkę z fasolą. Jak znajdę chwilę to wstawię przepis na kulinarnym.
Oki spadam poprasować. Buziaki:*
Moze zacznij go sadzac zamiast do lezaczka to na nocnik :-D Zaoszczedzisz na pieluchach:tak:;-)
Blizniaki oki jestesmy wstepnie umowione:tak:

A widzialyscie to Zabiła ciężarną, by mieć dziecko- Onet.pl - Wiadomości -09.06.2009
jestem w szoku:szok::szok::szok:
SZOK!!!

ja nie mam tak rewelacyjnych wspomnien z ciązy bo duzo przytyłam i do tego jeszcze ta moja astm,a :wściekła/y: a jezeli chodzi o drugie dziecko to nie wiem czy je tez tak pokocham bo synka mojego kocham nad zycie i z nikim go wo gule nawet zostawiac nie chce bo tak się o niego martwie,ale tez jest druga sprawa ze na razie na drugie nas po prostu nie stać :zawstydzona/y: a nawet jak bedzie to nie wiem czy nie wolałabym dac wszystkiego tylko jednemu...poza tym nie wiem czy w ciągu najblizszych 3lat cos sie u nas poprawi..bo zamieniamy dziadków mieszkanie i wo gule..znajda się inne wydatki...a ja wiekszej rożnicy wieku nie dopuszczam :sorry: ot tak jestem bardzo specyficznie nastawiona na drugiego brzdąca
Ja z tej ciazy mam cudne wspomnienia, i jak pomysle ze juz w ciazy nie bedzie to chce mi sie plakac...:zawstydzona/y:
A drugie pokochasz, nie martw sie.Ja tez tak myslalam ze nie pokocham tak jak Cypriana a teraz oddalabym wszystko za mojego Lutusia (Lutek - domowy psełdonim Ksawerka:-D)

A moj dzieć jest dzis tak marudny ze szok!! spal juz 2 razy (normalnie do tej godziny raz) i dostal lekkiego katarku. Żeby tylko nie przerodzil sie znowu w jakies cholerne chorobsko!

Madzienka Mamusia ale macie fajnie z tym spotkankiem. Ja tez bym chciala z kims kawke popic... mam tu w Bydgoszczy Dunie:tak:i niedaleko Bydgoszczy Dagulle:tak: Dziewczyny zapraszam na kawke:tak: ... oczywiscie inne laseczki tez zapraszam:-D

A ja na nogach od 6.50, odprowadzilam Cypriana do przedszkola, zjadlam sniadanie, kimnelam sie pół godziny z Ksawerkiem, zrobilam przemeblowanie totalne:eek: posprzatalam a teraz czekam na meza :-D

Blizniaki oki jestesmy wstepnie umowione:tak:

A widzialyscie to Zabiła ciężarną, by mieć dziecko- Onet.pl - Wiadomości -09.06.2009
jestem w szoku:szok::szok::szok:
Trzymam za słowo i wierzę ze się spichniemy jakoś.

Witam, my już od 7 na nogach, już byłam z dziećmi u pielęgniarki żeby dała mi zastrzyk antykoncepcyjny na 11 tyg bo nie chce brać tabletek, a musiałam iść z maluchami bo nie miałam ich z kim zostawić na 9 miałam wizytę, później byliśmy sie pobawic z dziecmi:-) teraz wróciliśmy, zaraz jakis obiad trzeba zrobic, ja wstawałam w nocy co 2,5 godzinki na karmienie małego padam na buzie!!! Jaeszcze córa dzis w nocy sie z płaczem obudziła cos jej sie przysnilo i musialam w miedzy czasie wstawac.
Ja w czoraj o 9 spac poszłam a Wy tu o jakiś lodach mówiłyscie;-) oewnie mój mąż skusił by sie na lodzika ale ja padnieta zasnełam szybciej niz on przyszedł z
Oj gdyby mąż wiedział, co Ci chodzi po główce, to by cię obudził tym lodzikiem:-D
A jak się czujesz po tych zastrzykach, bo ja kiedys brałam i nie byłam zadowolona, bo ciągle miałam plamienia:crazy:

Bliźniaczku a oprócz Międzyzdrojów co byś jeszcze poleciła? Bo trzeci raz pod rząd już do Darłówka raczej się nie wybierzemy;-)
Ok, a teraz troszku co u nas;-) Mój kochany synek dał mi pospać do 8.30:-) Potem wzięłam go do łazienki ze sobą co by się wykąpać, no i muszę się pochwalić, że on chyba kuma czaczę:-) Mamy ubikację razem z łazienką i wyobraźcie sobie, że zawsze jak biorę go żeby popatrzył jak mamusia się kąpie i wsadzam go w leżaczek zaczyna mi walić kupalka:-D jakby wiedział że w tym właśnie miejscu ten proces się odbywa:tak:
A tak poza tym moje kochanie ma jutro urodzinki i szykuję menu na jutrzejszy dzień:-) Mam fajny przepis na tzw.briani i pyszną sałateczkę z fasolą. Jak znajdę chwilę to wstawię przepis na kulinarnym.
Oki spadam poprasować. Buziaki:*
Ciężko mi tak coś doradzic, bo nie wiem co oczekujecie, czy wolicie jakąś spokojniejsza miejscowośc, żeby odpocząc czy cos bardziej rozrywkowego?
Bardzo mądry ten Twój Krystek, wie juz co i jak z kibelkiem;-).
Udanego szykowania imprezki jutrzejszej/

Mamusia, a ja myślałam, ze Ty juz po egzaminie:zawstydzona/y:, ale nie stresuj sie kochana, napewno zdasz celująco, wiesz ile tu mamusiek trzyma za Ciebie kciuki, wiec nie moze byc inaczej. Baw sie dobrze na pierwszej i na drugiej imprezce, buziaki

Cyprysiowa ja się kiedys ogarnę w końcu...i jak zajade do Duni to się tam wszystkie spikniemy na raz:))) ale to najpredzej w wakacje...bo wiecie my bez samochodowi jestesmy to pociagiem sie pyrniemy nie jest tak daleko wkońcu....:tak::-)

Ja Cię pożałuje kochana, bidulko Ty nasza, kładź się teraz i śpij

Ja z tej ciazy mam cudne wspomnienia, i jak pomysle ze juz w ciazy nie bedzie to chce mi sie plakac...:zawstydzona/y:
A drugie pokochasz, nie martw sie.Ja tez tak myslalam ze nie pokocham tak jak Cypriana a teraz oddalabym wszystko za mojego Lutusia (Lutek - domowy psełdonim Ksawerka:-D)

A moj dzieć jest dzis tak marudny ze szok!! spal juz 2 razy (normalnie do tej godziny raz) i dostal lekkiego katarku. Żeby tylko nie przerodzil sie znowu w jakies cholerne chorobsko!

A ja na nogach od 6.50, odprowadzilam Cypriana do przedszkola, zjadlam sniadanie, kimnelam sie pół godziny z Ksawerkiem, zrobilam przemeblowanie totalne:eek: posprzatalam a teraz czekam na meza :-D
Wspomnienia z ciązy mam takie same, a dzieci masz racje kocha się tak samo, a jak jest takie malutkie to chyba nawet bardziej:zawstydzona/y:.
Trzymam kciuki, zeby sie katarek w chorobsko nie zamienił;-).
No i pracowity dzionek miałaś, ale jutro już wekend, cieszę sie że aż 4 dni wolnego będę miala:-)

reklama
Pyciolku kochana ty nasza...jaka ty biedna jesteś z tymi nockami...jeszcze troszke i bedzie lepiej:*:*:* i pisze to zupełnie szczerze:*

Kurcze Kajaczku.....chociaz zanim my sie tam przerzucimy to wy juz pewnie wrócicie;P...

Tygrysek dawaj do Tczewa...póki co z Kołobrzegu nic nie doszło:p hahaha

dziekuje dziekuje wkoncu mnie ktos pozalowal:P:P:P:P:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry