Dzień dobry kochane grudnióweczki:-)
Nadrobiłam Was uff i już zapomniałam co miałam komu napisać hehe. Napewno to, że:
Kaja fryzurka bomba, wyglądasz świetnie, zresztą jak zawsze

Tak na marginesie mam tyle samo wzrostu i ważę tyle co Ty

Jak w mor.. strzelił
Cyprysiowa gratuluję awansu!!!:-)
Dagulla my byliśmy dwa lata pod rząd w Darłówku, dzieli się ono na wschodnie i zachodnie, podzielone mostem zwodzonym, jest aquapark, latarnia morska, port, z portu odpływają statki na wycieczki po morzu, fajnym miejscem jest karczma tańczących i śpiewających kelnerów:-);-) Ogólnie miejsce super

Polecam!
Bliźniaczku a oprócz Międzyzdrojów co byś jeszcze poleciła? Bo trzeci raz pod rząd już do Darłówka raczej się nie wybierzemy;-)
Madzienka udanego spotkanka z Mamusią:-)
Mopku gratuluję ząbeczka
Reniu jak tam maleńka po szczepieniu?
Żania witaj
Kanuś ale akrobatka z Mariczki i jakiego super ma przyjaciela:-), a z tymi nóżkami i latającym miśkiem

hehe wyobraziłam to sobie i sama do siebie się śmiałam;-)
Kokusia naprawdę oryginalne te prezenciki dla tatusiów
Agacia życzę Ci aby ta i następne nocki były nieprzerwane;-)
Ok, a teraz troszku co u nas;-) Mój kochany synek dał mi pospać do 8.30:-) Potem wzięłam go do łazienki ze sobą co by się wykąpać, no i muszę się pochwalić, że on chyba kuma czaczę:-) Mamy ubikację razem z łazienką i wyobraźcie sobie, że zawsze jak biorę go żeby popatrzył jak mamusia się kąpie i wsadzam go w leżaczek zaczyna mi walić kupalka

jakby wiedział że w tym właśnie miejscu ten proces się odbywa

A tak poza tym moje kochanie ma jutro urodzinki i szykuję menu na jutrzejszy dzień:-) Mam fajny przepis na tzw.briani i pyszną sałateczkę z fasolą. Jak znajdę chwilę to wstawię przepis na kulinarnym.
Oki spadam poprasować. Buziaki:*