reklama

Grudniowe mamusie 2008

Trzymam za słowo i wierzę ze się spichniemy jakoś.

Oj gdyby mąż wiedział, co Ci chodzi po główce, to by cię obudził tym lodzikiem:-D
A jak się czujesz po tych zastrzykach, bo ja kiedys brałam i nie byłam zadowolona, bo ciągle miałam plamienia:crazy:

Ciężko mi tak coś doradzic, bo nie wiem co oczekujecie, czy wolicie jakąś spokojniejsza miejscowośc, żeby odpocząc czy cos bardziej rozrywkowego?
Bardzo mądry ten Twój Krystek, wie juz co i jak z kibelkiem;-).
Udanego szykowania imprezki jutrzejszej/

Mamusia, a ja myślałam, ze Ty juz po egzaminie:zawstydzona/y:, ale nie stresuj sie kochana, napewno zdasz celująco, wiesz ile tu mamusiek trzyma za Ciebie kciuki, wiec nie moze byc inaczej. Baw sie dobrze na pierwszej i na drugiej imprezce, buziaki
dzięki kochana za wsparcie

reklama
Uwaga będzie długi post:-) za którego już psieplasiam:zawstydzona/y:

witam:-)
skusiłam sie na ta zabawke co ma kaja i w pierszej chwili maly sie jej bal:sorry: na poczatku sie wkurzylam ze tyle kaski a ten z niej nie bedzie korzystal ale juz sie oswoil tyle ze ja kupowalam ja z mysla o tym zeby miec troche czasu dla siebie :-D a moj łobuziak bawi sie kopiac w nia nogami i co mu ja poprawie wracam na fotel a ta juz poza jego zasiegiem:-D
Hehe mój tez mysli, że ta zabawka jest do zabawy nogami i jaka ma radoche przy tym.
Też nam wczoraj przyszła taka:tak: Moja przy niej siada i naciska i pociąga wszystko co się da:-)

Cześć wam, ja od wczoraj biegam jak kot z pęcherzem, żeby mężusia ładnie przywitać, hehe:tak:i jeszcze skubańca nie ma, ale wczoraj było nawet czasu dla was nie miałam, pranie, prasowanie, sprzatanie, nawet ciasto z truskawkami jest:tak:i od 8 rano tapeta niezła na twarz:-D:-D:tak:także dziś to pewnie też taka dobiegająca, bo jak mężusia zobaczę taka wytęskniona....to niewiadomo co sie będzie działo:tak:

acha, ps do mamusi, jeśli mogę tak powiedzieć, skoro juz tak sie przy tym wielorybie upierasz...to całkiem atrakcyjny z Ciebie wieloryb;-):-D:-D:-D
no i myślę, że kompromis mamy, dziewczyny może być?bo inaczej z tym uparciuchem się chyba nie da:-D
Oj to się będzie dzisiaj działo:-D:tak: A kompromis jak najbardziej mi się podoba chociaż i tak będę się upierc przy tym że Mamusia wcale nie jest żadnym wielorybem. No może co najwyżej małą foczką;-):-D

Dagulla, ja też dostałam zestawik z gerbera, ale wysyłałam etykiety, trzeba było wysłac 8 szt i wtedy można było dostac cos takiego.
A dlaczego ja nic nie wiem o żadnym konkursie? :-(

Własnie tłumaczyłam mojemy synowi, że niektóre mamusie sprzedawają po swoich dzieciach zabaweczki jak nowe , ale niestety Mateusz nie zrozumiał o co mamusi chodzi :zawstydzona/y:
:-D:-D:-D
Agaciu nie chcę Cię straszyc ale moja córka do tej pory nie wyrosła z niszczenia zabawek:sorry:

No i moj mezus ma brata 6 let mlodszego i powiedzial ze nie ma nic gorszego niz taka roznica wieku:tak:
Zgadzam się w całej rozciągłości. Ja mam sirę starszą 6 lat i brata tyleż samo m łodszego ode mnie i dopiero teraz jak jesteśmy dorośli mamy jakiś wspólny język a jak byliśmy dzieciakami to każde jak jedynak. A najgorzej było jak się taka mała przylepa doczepiła i trzeba było wszędzie ze sobą zabierac:sorry:

no troche sie odstresuje, ale dziewczyny mowie mam nic nie pamietam, a dzis jeszcze po spotkaniu z Madzienka kolejna impreza, bo moja koleżanka juz sie obronila i robi impreze, a jutro o 11 egzamin
Mamuśka będzie dobrze i napewno zdasz. No i nie szalej z tym oblewaniem koleżanki;-):-D

Cyprysiowa ja się kiedys ogarnę w końcu...i jak zajade do Duni to się tam wszystkie spikniemy na raz:))) ale to najpredzej w wakacje...bo wiecie my bez samochodowi jestesmy to pociagiem sie pyrniemy nie jest tak daleko wkońcu....:tak::-)
a jak ja sie w koncu ogarne i dojade do mojego kuzyna ktory od trzech lat nas zaprasza na juz nie nowe,ale trzy lata temu tak...mieszkanie w bydgoszczy,to tez sie z Wami spikne;-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Uwaga będzie długi post:-) za którego już psieplasiam:zawstydzona/y:

Też nam wczoraj przyszła taka:tak: Moja przy niej siada i naciska i pociąga wszystko co się da:-)

Oj to się będzie dzisiaj działo:-D:tak: A kompromis jak najbardziej mi się podoba chociaż i tak będę się upierc przy tym że Mamusia wcale nie jest żadnym wielorybem. No może co najwyżej małą foczką;-):-D

A dlaczego ja nic nie wiem o żadnym konkursie? :-(

:-D:-D:-D
Agaciu nie chcę Cię straszyc ale moja córka do tej pory nie wyrosła z niszczenia zabawek:sorry:

Zgadzam się w całej rozciągłości. Ja mam sirę starszą 6 lat i brata tyleż samo m łodszego ode mnie i dopiero teraz jak jesteśmy dorośli mamy jakiś wspólny język a jak byliśmy dzieciakami to każde jak jedynak. A najgorzej było jak się taka mała przylepa doczepiła i trzeba było wszędzie ze sobą zabierac:sorry:

Mamuśka będzie dobrze i napewno zdasz. No i nie szalej z tym oblewaniem koleżanki;-):-D
no jak zaszaleje dzisiaj, to jutro egzamin obędzie się beze mnie:-D:-D:-D:laugh2:

I slodziutkie buziaczki dla Blizniaczka:(*******************************
mamuska dont worry bedzie okize;-);-);-);-);-)
przeciez madracha Ciebie wiec napewno Ci sie uda....No ale kciuki zacisniete....
Cyprusiowa oby malutkiemu tym razem niebylo....Moj maly takze mial lekki katarek pare dni temu no ale sciagalam i samo przeszlo;-);-)-zdroweczka...:-D:-D
no ale produkcja dzis kwitnie....wiem wiem ....bo w domu zas syf niemilosierny:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry