Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

biedaczko...
:-):-)
proponowalabym szybciej do wyrka uciekać

.... skusiłam sie na ta zabawke co ma kaja i w pierszej chwili maly sie jej bal
na poczatku sie wkurzylam ze tyle kaski a ten z niej nie bedzie korzystal ale juz sie oswoil tyle ze ja kupowalam ja z mysla o tym zeby miec troche czasu dla siebie
a moj łobuziak bawi sie kopiac w nia nogami i co mu ja poprawie wracam na fotel a ta juz poza jego zasiegiem
nie wiem moze ktoras z was tez dostala a tylko ja taka walnieta i tak sie ciesze haha
a nie myslalas o tym zeby oszukac go w nocy woda bo podobno dzieci wstaja w nocy z przyzwyczajenia a tak dojdzie do wniosku ze mu sie to nie oplaca tylko niewiem jak to w praktyce wyglada
co prawda ja probowalam mojego woda wczoraj oszukac tyle ze on nie pije z butli bo my tez jeszcze cycus i jak w dzien ladnie pije z niekapka tak w nocy niewiedzial zbytnio o co chodzi 
Ja, ja! Ja wiem, gdzie to jestJuz wiem nowa hala jest na Bandurskiego...to bardzo daleko od Piotrkowskiej???
zaraz poszukam na zumi![]()

Ja to juz normalnych nocek nie bede pewnie miała, juz zapomniałam jak to jest przespac całą noc , bo oczywiście mój syn jeszcze sie budzi na jedzenie w nocy, jako jedyny tutaj na forum, no masakra.

Hehe mój tez mysli, że ta zabawka jest do zabawy nogami i jaka ma radoche przy tym.witam:-)
mąż znów w pracy ale dlugi weekend bedzie mial takze na dlugo kompa nie odzyskalam
tyle chcialam napisac ale juz nic nie pamietam.... skusiłam sie na ta zabawke co ma kaja i w pierszej chwili maly sie jej bal
na poczatku sie wkurzylam ze tyle kaski a ten z niej nie bedzie korzystal ale juz sie oswoil tyle ze ja kupowalam ja z mysla o tym zeby miec troche czasu dla siebie
a moj łobuziak bawi sie kopiac w nia nogami i co mu ja poprawie wracam na fotel a ta juz poza jego zasiegiem
musze wam sie pochwalic ze dostalam z gerbera sztućce i miseczke dla malego:-) normalnie ucieszylam sie jak dziecko bo raczej nic nie wygralam jeszcze a tu taka niespodziankanie wiem moze ktoras z was tez dostala a tylko ja taka walnieta i tak sie ciesze haha
Agacia moj maly tez sie budzi w nocy srednio 3 razy zasypia o 19 a budzi sie 6-7a nie myslalas o tym zeby oszukac go w nocy woda bo podobno dzieci wstaja w nocy z przyzwyczajenia a tak dojdzie do wniosku ze mu sie to nie oplaca tylko niewiem jak to w praktyce wyglada
co prawda ja probowalam mojego woda wczoraj oszukac tyle ze on nie pije z butli bo my tez jeszcze cycus i jak w dzien ladnie pije z niekapka tak w nocy niewiedzial zbytnio o co chodzi
![]()