reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc dziewczyny

dzisiaj normalnie nie mam na nic czasu.

Ale szybciutko spiesze z wychwalaniem. Kaja rewelacja. Slicznie wyglądasz. Tez chetnie bym obcięła włosy ale musze je utrzymac takie długie do października zeby dało się coś z nimi zrobić a potem to juz obcinam i finał.
Cyprysiowa gratuluje awansu :-D.

Kana super ze imprezka się udała.

Madzienka zazdroszczę tego urlopu :sorry:.

A ja zaraz zmykam na spacerek, a potem bede robiła torta bezowego z truskawkami :laugh2:. Mniam.

reklama
madzienko super:tak::tak::tak:ja tez jeszcze troszke pobede z moim brzdacem:-D:-D:-D

cyprysiowa grattulowac awansu:-D:-D:-D:-D

Ola miałas juz niedługo wracac do pracy???zostajesz w domu...ufff bo juz myslalam że bede sama ze soba pisala:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja wozek przypinam linką od roweru do kaloryfera na dole na klatce i mąz go wnosi:-D:-D:-Djak wraca z pracy, chyba że w planach mamy jeszcze spacerek:laugh2::laugh2::laugh2:

Ola miałas juz niedługo wracac do pracy???zostajesz w domu...ufff bo juz myslalam że bede sama ze soba pisala:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja wozek przypinam linką od roweru do kaloryfera na dole na klatce i mąz go wnosi:-D:-D:-Djak wraca z pracy, chyba że w planach mamy jeszcze spacerek:laugh2::laugh2::laugh2:
ano mialam juz od 15 ale jeszcze do konca wakacji sobie robie wolne :-):-):-) hehehe tak latwo sie mnie nie pozbedziecie:-D:-D:-D

nad tym zostawianiem bede sie musiala zastanowic jak sasiedzi beda ok to chyba tez tak bede robila gdyz 4 pietro to nie 3:-D:-D:-D:-D

Kaja ty nasza laseczko. Cudnie wygladasz!!!!!!!!!!!!! Kolor super!!!! Pieknosci ty nasza:-)

dziekuje,zrobilam sie czerwona jak dywan ktory mam pod nogami..:-Ddzieki!!
U nas w domciu decyzja zapadła...dzisiaj mj mężulek zawozi podanie do pracy o urlop wychowawczy...wypisałam na 1,5 roku:szok::szok::szok:...mam nadzieje ze nie zeświruję w domu:-p:-p:-p:-pCieszę się ze mam Was:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A urlop zawsze mogę skrócić!!!!!:-p:-p:-p:-p
oczywiscie,jak najbardziej,w kazdej chwili,popieram!!
Dziewczyny ma ktoras z was kontakt z Justa 19 :sorry:cos ostatnio jej nie widuje na bb wogole:szok:
ja,nieee:no::no:rzeczywiscie jakos zniknela..

Kaja kolor cudny!!!!!!Ja też taki chcę:-D:-D:-D:-DWyglądasz bombowo!!!!
kurcze,juz w pewnym momencie desperacja mnie dopadala jak sie zobaczylam z pomarancza na lebie...jednak to nie jest prosta sprawa sciagnac kolor smoly i zrobic cos weselszego...:-)
Kajaczku beauty :tak::tak::tak: ślicznie:* no izchwyt Mari,bo nie mogła się powstrzymać `9h8yumn cdbtgbbg mn sddsxxxxfcezss`11WNbnvbv....no:-p
dziekiiii!!!i buzia dla Karola:-D:-D
dla mnie bombaaaaaaaa slicznie wygladasz tylko fotki troszke ciemne wyszly postaraj sie o lepszego fotografa :-D:-D

kolor super
wez przestan,niedosyc ze placi za eksperymenty,to jeszcze mam go jako fotografa krytykowac:szok::-D??
Kaja spiesze zaraz Cie obejrzec bo tak wychwalaja...:tak:

Dziewczyny otrzymuje oficjalnie tytuł szeryfa :-D wiec wszystkie czynnosci poza nadawaniem dostepu (to robi admin a nie moderator) pojdzie duzo sprawnie bo bede mogla robic to juz sama a nie przez admina.
Widzialam ostatnio ze liste nam popsul pewien post wiec skasuje go zaraz jak bede miala mozliwosci;-)
gratulujemy jak nie wiem co:tak::-):-)!

Czesc dziewczyny

dzisiaj normalnie nie mam na nic czasu.

Ale szybciutko spiesze z wychwalaniem. Kaja rewelacja. Slicznie wyglądasz. Tez chetnie bym obcięła włosy ale musze je utrzymac takie długie do października zeby dało się coś z nimi zrobić a potem to juz obcinam i finał.
Cyprysiowa gratuluje awansu :-D.

Kana super ze imprezka się udała.

Madzienka zazdroszczę tego urlopu :sorry:.

A ja zaraz zmykam na spacerek, a potem bede robiła torta bezowego z truskawkami :laugh2:. Mniam.
Agaciu,o ile zdrowsze sa teraz konce pomimo calej tej inwazji kolorystycznej...takze warto obciac i z glowy,dla ich,znaczy sie wlosow oczywiscie:-D dobra..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry