Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- to do łubu dubu... a urlopu zazdroszcze!!! ja jak maly skonczy roczek bede musiala isc do pracy. Niewiem co z nim zrobie wtedy. Niania odpada bo pochlonie mi wieksza czesc pensji, zlobek tez bo to moje dziecie takie chorowitkowe jescze nie daj Boze okaze sie ta astma to juz w ogole... ehhh :-( U nas w domciu decyzja zapadła...dzisiaj mj mężulek zawozi podanie do pracy o urlop wychowawczy...wypisałam na 1,5 roku...mam nadzieje ze nie zeświruję w domu
Cieszę się ze mam Was
A urlop zawsze mogę skrócić!!!!!![]()

Cyprysiowa nasze gratulationKaja spiesze zaraz Cie obejrzec bo tak wychwalaja...
Dziewczyny otrzymuje oficjalnie tytuł szeryfawiec wszystkie czynnosci poza nadawaniem dostepu (to robi admin a nie moderator) pojdzie duzo sprawnie bo bede mogla robic to juz sama a nie przez admina.
Widzialam ostatnio ze liste nam popsul pewien post wiec skasuje go zaraz jak bede miala mozliwosci;-)

cos ostatnio jej nie widuje na bb wogole
Dziewczyny ma ktoras z was kontakt z Justa 19cos ostatnio jej nie widuje na bb wogole
![]()

wogule jestem trszke polamana gdyz teraz mi sie na 3 pietro nie chce z wozkiem wchodzic a to nowe mmieszkanko jest na 4 ppietrze bez windy

madzienko superU nas w domciu decyzja zapadła...dzisiaj mj mężulek zawozi podanie do pracy o urlop wychowawczy...wypisałam na 1,5 roku...mam nadzieje ze nie zeświruję w domu
Cieszę się ze mam Was
A urlop zawsze mogę skrócić!!!!!![]()

ja tez jeszcze troszke pobede z moim brzdacem