reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas w domciu decyzja zapadła...dzisiaj mj mężulek zawozi podanie do pracy o urlop wychowawczy...wypisałam na 1,5 roku:szok::szok::szok:...mam nadzieje ze nie zeświruję w domu:-p:-p:-p:-pCieszę się ze mam Was:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A urlop zawsze mogę skrócić!!!!!:-p:-p:-p:-p

reklama
Madzienka :-D:-D:-D:-D - to do łubu dubu... a urlopu zazdroszcze!!! ja jak maly skonczy roczek bede musiala isc do pracy. Niewiem co z nim zrobie wtedy. Niania odpada bo pochlonie mi wieksza czesc pensji, zlobek tez bo to moje dziecie takie chorowitkowe jescze nie daj Boze okaze sie ta astma to juz w ogole... ehhh :-(

A i jecsez chcialam Wam napisac ze dobrze ze szybciej odwolalalm swoja rodzinke ze zjazdu bo by byla straszna lipa, w zeszlym tyg popsul nam sie samochod, jest juz odebrany od mechanika, wsyztsko niby posprawdzane a on dalej nie odpala, chyba mamy akumulator zepsuty (kupilismy go 4 mies temu) bo ladujemy, odpala a po paru godzinach juz pusty i dajemy go na gwarancje wiec 14 dni bez akumulatora czyli tym samym bez auta!:-(

Kaja spiesze zaraz Cie obejrzec bo tak wychwalaja...:tak:

Dziewczyny otrzymuje oficjalnie tytuł szeryfa :-D wiec wszystkie czynnosci poza nadawaniem dostepu (to robi admin a nie moderator) pojdzie duzo sprawnie bo bede mogla robic to juz sama a nie przez admina.
Widzialam ostatnio ze liste nam popsul pewien post wiec skasuje go zaraz jak bede miala mozliwosci;-)
Cyprysiowa nasze gratulation :))))) BRAWO:-):tak::tak:

my juz jestesmy tak mi sie nie chcialo dzis lazic :-(:-( normalnie sil nie mialm nogami przebierac:-(:-( usiadlam na laweczce filipka bujalam az usnal i mialam taka ochote tez sie przespac:-(:-( pozniej wgramolilam sie z wozkiem na 3pietro btrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zjadlam kebaba z mega ostrym sosikiem mniami i juz chcialam isc sie kimnac a tiutaj fifi sie obudzil:eek::eek: wogule jestem trszke polamana gdyz teraz mi sie na 3 pietro nie chce z wozkiem wchodzic a to nowe mmieszkanko jest na 4 ppietrze bez windy:szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry