reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku współczuję remontującego sąsiada. Niewątpliwym plusem mieszkania w domu i na odludziu jest brak uciążliwych odgłosów za ścianą:tak:

Dunia fajnie że miałaś udany weekend. A z tym niesłyszącym tatusiem to ja niestety też tak mam. Musze og porządnie trącic żeby ząłapał że coś od niego chcę

Madzienko to twój mąż jest rówieśnikiem mojego. A Twój też sie tak ciska że niedługo 3 dychy go czeka? Bo mój okropnie. Chciałby byc chyba wiecznie młody:-D

Ollcia współczuję i życzę szybkiego i owocnego odwyku:-)

To jak ją za bardzo rozpieszczą to jak wrócisz to przywieziesz ją do cioci i ją będę nosic;-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Brawo dla dzielnej Madzi i przytomnej mamusi która nie nafaszerowała dziecka od razu antybiotykiem:tak:

Kaja ślicznie wyglądasz. No ale ładnemu to we wszystkim ładnie

Cyprysiowa Ty juz od dawna jesteś naszym szefem. No ale gratuluje oficjalnego "awansu":-)

Madzienko napewnie nie damy Ci zwariowac. No i Juleńka będzie mogła się dłużej nacieszyc mamusią. No a Twoja królewna z tym chrupkiem bąbowa:-)

Cyprysiowa nie zazdroszczę. Najgorzej jak nie można polegac na własnym aucie

Agaciu czekamy na przepisik:-p

Kochanie jak nas tyle będzie w środę trzymało kciuki to napewno zdasz bez problemu:tak::-)
no licze na wasze kciuki, bo na swoja głowa juz dawno nie mog liczyc, jakas dziurawa ta glowe mam:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry