reklama

Grudniowe mamusie 2008

a w ogole to ja sie zwracam do MAMUSI teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obejrzalam sobie zdjecia z albumiku tak wspominkowo...jak Ty jeszcze raz napiszesz ze cos jest z Toba nie tak to ja Cie reka sprawiedliwosci siegne z tego mojego pcimia wielkiego:szok::szok:Dziewczyna jak z obrazka a ona bidoli i bidoli;-)....no jak z obrazka ,malowana:-)
jutro madzienka będzie miała możliwość zobaczyć tego wieloryba z obrazka i dopiero wtedy pogadamy:biggrin2:

reklama
Mopku gratulacje ząbka-zazdroscimy, my ciagle czekamy:tak:

Madzienka i Kokusia melduje ze tez mam staruszka w domu, ktory nie wierzy ze za rok bedzie musial swietowac 30 te urodziny. Mam zamiar zrobic mega impreze z dwoch okazji. Jego urodzin i naszej 5 rocznicy ślubu:tak:

\Żania a ty skad klikasz w uk? Moze mamy do siebie blisko. Masz cudne dzieciaczki. Jak zobaczylam twoja coreczke to az sie rozkliwilam, ze hania lada chwila bedie taką pannicą i daj Boze bedzie opiekowac sie mlodszym braciszkiem:tak:

Agatkas tez jestem zielona z tym glutenem:confused2:pytalam dzis na opiece:tak:

kaja - piękne nowe włoski! Choć w czarnych też mi się podobałaś. Ale tak to już jest: ładnej dziewczynie we wszystkim do twarzy :-)

U nas w domciu decyzja zapadła...dzisiaj mj mężulek zawozi podanie do pracy o urlop wychowawczy...wypisałam na 1,5 roku:szok::szok::szok:...mam nadzieje ze nie zeświruję w domu:-p:-p:-p:-pCieszę się ze mam Was:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A urlop zawsze mogę skrócić!!!!!:-p:-p:-p:-p

Gratuluję decyzji o wychowawczym. Ja też do września 2010 mam mieć urlop. Ale ponieważ chyba coś tam się kroi innego, to 2 popołudnia w tygodniu mnie nie będzie. Tylko nie mam pojęcia, co ja pocznę z Hanią, a raczej co poczną z nią ci, którzy jej będą pilnować :baffled: Bez mamy ani rusz :baffled::baffled::baffled:

Mopku - gratulujemy ząbka. U nas ciągle tylko ślintanie.

Mieliśmy dzisiaj dzień pod znakiem "NIE ŚPIĘ", normalnie za calutki dzień spała może z godzinę. Myślałam, że fioła dostanę, godzina uspiania, 15 minut spania, wrrrrr.

reklama
kaja - piękne nowe włoski! Choć w czarnych też mi się podobałaś. Ale tak to już jest: ładnej dziewczynie we wszystkim do twarzy :-)

Gratuluję decyzji o wychowawczym. Ja też do września 2010 mam mieć urlop. Ale ponieważ chyba coś tam się kroi innego, to 2 popołudnia w tygodniu mnie nie będzie. Tylko nie mam pojęcia, co ja pocznę z Hanią, a raczej co poczną z nią ci, którzy jej będą pilnować :baffled: Bez mamy ani rusz :baffled::baffled::baffled:

Mopku - gratulujemy ząbka. U nas ciągle tylko ślintanie.

Mieliśmy dzisiaj dzień pod znakiem "NIE ŚPIĘ", normalnie za calutki dzień spała może z godzinę. Myślałam, że fioła dostanę, godzina uspiania, 15 minut spania, wrrrrr.
wiesz co?moje dziecko na odwrot,cygan normalnie,gdzie, komu i na ile jej nie dam tam przejawia wszelkie oznaki szczesliwosci i zadowolenia:tak:
i przyznam sie czasem poczuje uklucie zazdrosci jak tylko pozycze ja komus i od razu o mnie zapomina:baffled:
takze widzisz Pytyjko droga,i tak zle i tak niedobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry