k.a.j.a
mammmmamam
no okay,widze ze sobie pogadaly dwie "moje i tak musi byc na wierzchu!!!"ehhhhhhhh...kaja...chciałam coś powiedzieć...ale oki...amentylko jedno dodam....ja wiem swoje, a ty swoje;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no okay,widze ze sobie pogadaly dwie "moje i tak musi byc na wierzchu!!!"ehhhhhhhh...kaja...chciałam coś powiedzieć...ale oki...amentylko jedno dodam....ja wiem swoje, a ty swoje;-)

i ja mam cygańskie dziecko, no i do wszystkich się uśmiechawiesz co?moje dziecko na odwrot,cygan normalnie,gdzie, komu i na ile jej nie dam tam przejawia wszelkie oznaki szczesliwosci i zadowolenia
i przyznam sie czasem poczuje uklucie zazdrosci jak tylko pozycze ja komus i od razu o mnie zapomina
takze widzisz Pytyjko droga,i tak zle i tak niedobrze![]()
no okay,widze ze sobie pogadaly dwie "moje i tak musi byc na wierzchu!!!"![]()

nie powiem jeszcze jednoi musiala powiedziec ostatnie slowonie powiem jeszcze jedno
ty to jestes laska, jak modeleczka
i teraz dopiero Amen!!!!!!!!!!!!!!!!

???

anoli84 mieszkamy w Warrington a Ty , dziękujemy za miłe słowa:-) i trzymamy kciuki żeby Hania mogła za rok opiekować się braciszkiem;-)

i ja mam cygańskie dziecko, no i do wszystkich się uśmiecha

ja tez slinotoku dostalam...Mopeczku gartuluję ząbka. U nas jeszcze nic, ale juz slinienie się na maksa.
Zania witaj :-)
Mamusia ja się zgadzam w 100 % z Kająi amen
No a ja zaraz sobie wypiję kawkę i zjem torta. Oglądam teraz Monka a tatus karmi synka.